-->

İlahi Aşk Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İlahi Aşk Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İlahi Aşk kitabını inceleyeceğiz. Muhyiddin İbn Arabi tarafından yazılan İlahi Aşk kitabı 2017-10-24 tarihinde yayınlanmıştır. İlahi Aşk kitabı Doğu Klasikleri türünde yayınlanmış olup İNSAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İlahi Aşk hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Muhyiddin İbn Arabi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İlahi Aşk Kitabı Tanıtım Bülteni

Muhyiddin İbn Arabi tarafından kaleme alınmış İlahi Aşk kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bu eser, Endülüs semasından bir aşk yıldızı düşürüyor gönlümüze. Gönlümüze düşen bu aşk yıldızı, baştan aşağı gül ve çiçeklerle dolu bahçeden bize misk kokuları taşımakta, ruhumuzu doyurmakta. Neden aşk, diye bir soru gelecek olursa akla, İbn Arabî'nin kaleminden dökülen şu dizelerde buna cevap bulabiliriz. "Biz aşktan sudûr ettik Aşk üzre yaratıldık Aşka yöneldik Aşka verdik gönlümüzü." İbn Arabî'nin bu eseri bir şaheser olup, bize sevgi hakkında mükemmel bilgiler ve yorumlar sunuyor. Bunu da Kur'an'ın ilgili ayetleriyle, Hz. Peygamber'in sözleriyle, son derece güzel şiirlerle, pek çok erkek ve kadın velînin öyküleriyle, gerçek âşıkların çok değişik sıfatlarıyla, dahası bizzat kendisinin yaşadığı ve tattığı sevgilerle, kendinden önce sevgi üzerine şiir yazan şairlerin şiirlerinden seçtiği ilginç örneklerle yapıyor. İbn Arabî'nin, en somut biçiminden en soyut biçimine kadar, aşkı bütün yönleriyle ortaya koyduğu bu kitap, sizi sevginin rûhânî ve ilâhî boyutlarına götürecek.


İlahi Aşk Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İlahi Aşk


İlahi Aşk Kitabı İndirme Linkleri


İlahi Aşk Pdf İndirme Linkleri

İlahi Aşk Yandex Disk Pdf İndir

İlahi Aşk Google Drive Pdf İndir


İlahi Aşk Epub İndirme Linkleri

İlahi Aşk Yandex Disk Ebup İndir

İlahi Aşk Google Drive Epub İndir


İlahi Aşk Mobi İndirme Linkleri


İlahi Aşk Yandex Disk Mobi İndir

İlahi Aşk Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İlahi Aşk Etiketleri

İlahi Aşk kitabı hakkında genel bilgiler, İlahi Aşk kitabının yazarı kimdir, İlahi Aşk kitabının özeti, İlahi Aşk pdf indirme linki, İlahi Aşk epub indirme linki, İlahi Aşk mobi indirme linki, İlahi Aşk kitabını indir, İlahi Aşk kitabı tanıtım bülteni, İlahi Aşk arka kapak yazısı, İlahi Aşk kitabı kaç sayfa, İlahi Aşk hangi yayınevi tarafından basıldı, İlahi Aşk kitabının türü nedir, İlahi Aşk kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU