-->

1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler Pdf İndir


Bu yazımızda 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler kitabını konu edindik. 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler kitabının yazarı kimdir, 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler kitabının tanıtım yazısı nedir, 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler Tanıtım Bülteni

Yazarları elinizdeki kitabı Sovyetler Birliği’nin çöküşünden hemen sonra yazmayı düşündüler. Bitirdiklerinde kitap Sovyet dünyasının kurulmasıyla sonlanmayan yeni bir Rus tarihi görüşünü teklif eden ilk sentetik tarih çalışması oldu. Bu kitap günümüzde ABD ve Avrupa üniversitelerinde Rusya tarihi hakkında en çok kullanılan iki ders kitabından birisi olma özelliğini taşımaktadır. Kitabın yazarları öyle bir Rusya tarihi anlatmak istediler ki bir yandan temel olayların açık ve dengeli bir kronolojisini öte yandan da günümüzde tarihin en dikkat çeken yönlerini içersin. Bu nedenle kitap gündelik hayata, toplumsal roller ve kimliklere, kültürel dinamiklere ve toplumsal cinsiyet meselelerine eğilmektedir. Modern Rusya tarihi boyunca hayati bir rolü olan dini deneyimler, bu kitapta hakkettikleri ilgiye kavuşmuşlardır. Yazarlar ayrıca pek sık ihmal edilen Ruslar haricindeki ve Slav kökenli olmayan milli cemaatlere ve onların Rusya tarihindeki payına hatırı sayılır bir yer ayırmaktadır. Kitabın en büyük başarılarından biri kültür meselelerini ― edebiyat, sanat, müzik― “gerçek” tarihin bir süsü olarak ele almak yerine tarih anlatısının temel yapı taşları olarak görmesidir. Bu kitap ayrıca 19. ve özellikle 20. yüzyılda ortaya çıkan göç ve diaspora hakkında ayrı bir bölüm barındıran ilk Rusya tarihi kitabıdır.Kısacası, Rusya Tarihi, 1990’lar ve 2000’lerde şekillendiği haliyle tarihçilerin Rusya tarihine olan yaklaşımlarını yansıtmaktadır.
Çevirmen: Ahmet Cevdet Aşkın
Yayın Tarihi
ISBN 9753333559
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 678
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 16 x 24 cm


1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler Kitabı İndirme Linkleri

1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler Pdf İndir

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler, 1800'den,İtibaren,Rusya,Tarihi,&,HalklarEfsanelerOlaylarGüçler, Richard Stites, Catherine Evtuhov,TARİH VAKFI YURT YAYINLARI, 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler indir, 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler pdf indir, 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler oku, 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler epub indir, 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler kitabının yazarı, 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler kitabının tanıtım bülteni, 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler özeti, 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler ücretsiz satın al, 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler oku, 1800'den İtibaren Rusya Tarihi & Halklar, Efsaneler, Olaylar, Güçler indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU