-->

2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak


Bu yazımızda 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak kitabını konu edindik. 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak kitabının yazarı kimdir, 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak kitabının tanıtım yazısı nedir, 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak Tanıtım Bülteni

Kabala, astroloji ve mitolojiyi birleştiren bu temel astroloji rehberiyle senenizin haritasını çıkarın ve gelecek 12 ayı planlayın. Kitabın ilk kısmı 2019 yılına genel bir bakış sağlarken ikinci kısım da her bir burç için astrolojik eğilimleri detaylandırıyor.

Finansal açıdan hangi günler iyi? Aşk ve ilişkiler için uygun tarihler ne zaman? Sağlığımı hangi dönemlerde kontrol ettirmeliyim? Merkür retrosu ne zaman gerçekleşecek? Tutulmalar ne zaman? 2019, yeniden doğuş vaat ediyor. Yaratıcılığınıza ve sevginize bağlanmanıza yardımcı olabilecek bir yıl. 2019, kariyer, yuva ve şefkatli bir hırs arasında denge kurmayı öğreneceğimiz bir dönem. Jüpiter Yay burcunda olduğundan, Oğlak burcunda Satürn ile dengelenmiş büyük bir büyüme ve bereket bekleyebiliriz. Bu yıl Venüs ve Mars retroları gerçekleşmeyeceğinden, Ocak, Temmuz ve Aralık aylarındaki tutulmalar 2019’un geçmiş yıllara nazaran çok daha hızlı bir şekilde ilerlemesine neden olacak. Ruhunuzun pusulası olacak bu kitapla, burçlar ve eşzamanlılıklar arasında gezinmeyi öğreneceksiniz.

Yazar, çalışmalarına numerolojiyi, Çin zodyakını ve mistik gelenekleri harmanlamış olan, gezmiş görmüş bir astroloji hocasıdır. Kitabında, 2019 yılı için geçerli olan genel önerileriyle birlikte, projelere başlamadan önce göz önünde bulundurulması gereken belirli tarihleri, yıl boyunca her bir gezegenin teşkil edeceği önemli yönleri, her bir burç için ayrıntılı tahminleri (özellikle tutulmalar hakkında yararlı bilgiler ile) ve de çok daha fazlasını dâhil etmiştir.

- Mountain Astrologer Dergisi - 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Kitap Adı: 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak Yazar: Gahl Eden Sasson Yayınevi: Butik Hamur Tipi: 2. Hamur Baskı Sayısı: 1. Basım İlk Baskı Yılı: 2018 Sayfa Sayısı: 232 Ebat: 13,5 x 21 ISBN: 9786059397551


2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak indir, 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak pdf indir, 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak oku, 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak epub indir, 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak kitabının yazarı, 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak kitabının tanıtım bülteni, 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak özeti, 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak ücretsiz satın al, 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak oku, 2019 Astrolojisi İçindeki Çocuğu Doğurmak indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU