-->

Andres Fava'nın Güncesi Pdf İndir


Bu yazımızda Andres Fava'nın Güncesi kitabını konu edindik. Andres Fava'nın Güncesi hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Andres Fava'nın Güncesi kitabının yazarı kimdir, Andres Fava'nın Güncesi kitabının tanıtım yazısı nedir, Andres Fava'nın Güncesi kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Andres Fava'nın Güncesi Tanıtım Bülteni

Yasanın bir çiçek dürbünü olduğu o korkunç ülke, düşlerin ülkesi. Bir gece boyunca sokakta ya da ortak takıldığımız yerlerde hep rastladığım ve sevdiğim birinin yüzünde, bedeninde, duyarlığında yaşıyorum. Ertesi düşümde yine geri geliyor aynı kişi; haftalar boyu kendi yaşamındaki soğuk huzursuzluğuyla benim düşümde hüküm sürüyor.
Andrés Fava’nın Güncesi’ni oluşturan rüyalar, notlar, diyaloglar, öyküler ve alıntıları Cortázar 1950’de, Andrés Fava’nın da karakterleri arasında bulunduğu Sınav’ın bir parçası olarak kaleme alsa da daha sonraları bu metni Sınav’dan ayırmaya karar vermişti.
Yazarın sembol ve gizem merakına ışık tuttuğu kadar kendine has mizahını da açığa çıkaran Andrés Fava’nın Güncesi, Cortázar’ın yaşam ve edebiyat yaklaşımının temellerine ilişkin benzersiz bir kaynak.
Çevirmen: Ayşe Nihal Akbulut
Yayın Tarihi
ISBN 9750737459
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 112
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 12.5 x 19.5 cm


Andres Fava'nın Güncesi Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Andres Fava'nın Güncesi, Andres,Fava'nın,Güncesi, Julio Cortazar,CAN YAYINLARI, Andres Fava'nın Güncesi indir, Andres Fava'nın Güncesi pdf indir, Andres Fava'nın Güncesi oku, Andres Fava'nın Güncesi epub indir, Andres Fava'nın Güncesi kitabının yazarı, Andres Fava'nın Güncesi kitabının tanıtım bülteni, Andres Fava'nın Güncesi özeti, Andres Fava'nın Güncesi ücretsiz satın al, Andres Fava'nın Güncesi oku, Andres Fava'nın Güncesi indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU