-->

Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi


Bu yazımızda Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi kitabını konu edindik. Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi kitabının yazarı kimdir, Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi kitabının tanıtım yazısı nedir, Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi Tanıtım Bülteni

"Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi, ebeveynlerimizden bize kalan mirasa farklı ve açık bir şekilde ışık tutmakla kalmayıp çocukluğumuzda ebeveynlerimizden aldıklarımızın, yetişkinlik döneminde duygusal ve sosyal anlamda bizleri nasıl etkilediğini anlamamıza yardımcı oluyor. Dr. Webb zengin, sıcak ve empati yüklü cümleleriyle doğrudan bize hitap ederek, duygusal olarak karşılaştığımız engelleri tanımlamamıza ve bu engellerin üstesinden gelebileceğimiz yolları bulmamıza destek sağlıyor."

- Dr. Jeffrey Pickar, Harvard Tıp Fakültesi  - 

Bazen hayatınız sadece geçip gidiyormuş gibi hissediyor musunuz? Çok iyiymiş gibi davranıp, gizliden gizliye yalnız ve kopuk hissettiğiniz oluyor mu? Belki çok güzel bir hayatınız var, işinizde çok iyisiniz ama bu durum sizi mutlu etmeye yetmiyor mu?

Öyleyse yalnız değilsiniz. Dünya sizin gibi düşünen insanlarla dolu. Kendini bu dünyaya ait hissetmeyen, hissettiklerini kelimelere dökemeyen ve yeteri kadar mutlu olmadığı için kendini suçlayan birçok insan var.

Siz de bu kişilerden biriyseniz, eşinize yeteri kadar bağlı olmadığınızı düşünebilirsiniz, diğer insanlar kadar derinden sevemezsiniz ya da kendinizi mutlu hissetmezsiniz.

Jonice Webb, Amazon’da dünyanın en çok satan psikoloji kitaplarından birini yazarak iddiasının ve çözüm yöntemlerinin tüm dünyada geçerli olduğunu kanıtlıyor. Milyonlarca kişinin hayatına katkı yapan bu kitabı, okunması gerekenler listenizde en üste almalısınız.

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

 

Kitap Adı: Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi Yazar: Jonice Webb Çevirmen: Gülsün Arıkan Yayınevi: Sola Unitas Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 304 Ebat: 13,5 x 21 Baskı Sayısı: 1. Basım İlk Baskı Yılı: 2018 Orijinal Dili: İngilizce ISBN: 9786052250686


Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi indir, Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi pdf indir, Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi oku, Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi epub indir, Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi kitabının yazarı, Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi kitabının tanıtım bülteni, Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi özeti, Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi ücretsiz satın al, Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi oku, Çocuklukta İhmalin İzi: Boşluk Hissi indir


2 Yorum :

  1. kitaba ulaşamıyorum maalesef link çalışmıyor mailime gönderebilir misiniz?

    YanıtlaSil
  2. Merhablar Linkler calismiyor. Kitap Türkce basim mi? Rica etsem mail adresime gönderebilir misiniz tesekkürler. boogie17fh@gmail.com

    YanıtlaSil

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU