-->

Devrim Yılları Pdf İndir


Bu yazımızda Devrim Yılları kitabını konu edindik. Devrim Yılları hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Devrim Yılları kitabının yazarı kimdir, Devrim Yılları kitabının tanıtım yazısı nedir, Devrim Yılları kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Devrim Yılları Tanıtım Bülteni

Yüz yıl sonra Ekim Devrimi ve ardından kurulan iktidarların bozulup çürüdüğü ve yıkıldığı, büyük emek ve özverilerle insanlığa armağan edilen kazanımların emperyalist kapitalist barbarlık eliyle yok edilerek insanın kendine düşman haline getirilmeye çalışıldığı bir çürüme çağında dönüp yeniden Ekime bakmak, onun insanın kendini gerçekleştirmesine yaptığı katkıdan esinlenmenin büyük bir değeri olacağı kanısındayız. Çünkü sosyalizm sadece insanı maddi-ekonomik zincirlerinden kurtarmakla kalmamış aynı zamanda ve bununla bağı içinde yeni bir insan tipinin de müjdesini vermiştir. Ve bu tarihsel serüveni en iyi anlatan şeylerden birinin de edebiyat olduğu su götürmez bir gerçektir.
Birçok insanı sosyalizm fikrine yaklaştıran, sosyalizmi kuru bir analiz olmaktan çıkararak kanlı canlı bir tarihsel deneyim halinde kavramasına yol açan devrim romanlarının dönüp dönüp tekrar okunmasının bu nedenle büyük bir önem taşıdığına inanıyoruz.
Çevirmen: İsmail Yarkın
Yayın Tarihi
ISBN 9752416215
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 375
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Devrim Yılları Kitabı İndirme Linkleri

Devrim Yılları Pdf İndir

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Devrim Yılları, Devrim,Yılları, Sergey Dmitriyeviç Mstislavski,CEYLAN YAYINLARI, Devrim Yılları indir, Devrim Yılları pdf indir, Devrim Yılları oku, Devrim Yılları epub indir, Devrim Yılları kitabının yazarı, Devrim Yılları kitabının tanıtım bülteni, Devrim Yılları özeti, Devrim Yılları ücretsiz satın al, Devrim Yılları oku, Devrim Yılları indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU