-->

DNA Pdf İndir


Bu yazımızda DNA kitabını konu edindik. DNA hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. DNA kitabının yazarı kimdir, DNA kitabının tanıtım yazısı nedir, DNA kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


DNA Tanıtım Bülteni

Monoton bir hayat süren otuzlu yaşlardaki Elísa bir gün kendi evinde akıl almaz bir biçimde öldürülür ve olayın tek tanığı o geceden sonra hiç konuşmayan yedi yaşındaki kızıdır. Çok geçmeden aynı yöntemle işlenen bir başka cinayeti soruşturan Dedektif Huldar’a göre katilin zihnini çözebilecek ve arkasında neden şifreli mesajlar, anlamsız sayılar ve olasılık hesapları bıraktığını söyleyebilecek tek kişi bu kızdır.
 
Huldar ve ona yardım eden travma uzmanı psikolog Freyja, küçük bir kızın karanlık hikayesindeki bilinmeyenleri araştırırken şehrin diğer ucunda amatör bir radyo programcısı ölümcül bir paranoyayla karşı karşıyadır: Aldığı gizemli mesajlar onu korkunç bir caninin peşinde av mı yapacaktır avcı mı?
 
“Yrsa, öyle muhteşem bir yazar ki okuyucunun daha ilk sayfada onu sarmalayacak olan sisin ardını görebilmesi için olaylara bambaşka bir açıyla bakması ve biraz da şanslı olması gerekiyor.”
Karin Slaughter
Çevirmen: Sevda Duman
Yayın Tarihi
ISBN 6057572110
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 488
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


DNA Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: DNA, Yrsa Sigudardottir,KORİDOR YAYINCILIK, DNA indir, DNA pdf indir, DNA oku, DNA epub indir, DNA kitabının yazarı, DNA kitabının tanıtım bülteni, DNA özeti, DNA ücretsiz satın al, DNA oku, DNA indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU