-->

Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla


Bu yazımızda Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla kitabını konu edindik. Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla kitabının yazarı kimdir, Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla kitabının tanıtım yazısı nedir, Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla Tanıtım Bülteni

 Ulusal Kitap Eleştirmenleri Ödülü’nü kazanan, “Nasıl Yaşanır ya da Bir Soruda Montaigne'in Hayatı”nın yazarındanParis, 1933. Üç genç arkadaş, Jean-Paul Sartre, Simone de Beauvoir ve Raymond Aron, Montparnasse’ta bir barda kayısı kokteyllerini yudumlarken, Aron içkisini göstererek, “Bu kokteyl üzerinden felsefe yapabilirsin!” der.


Sartre, bu ilham verici andan yola çıkarak, yaşam –aşk ve tutku, özgürlük ve varoluş, kafeler ve garsonlar, dostluk ve devrim ateşi– hakkındaki kendi sıra dışı felsefesini yaratacaktır. Bu felsefe, Paris’te büyük bir heyecan dalgası yaratıp dünyayı kasıp kavuracak, 1968 öğrenci ayaklanmalarından sivil haklar mücadelesine kadar birçok toplumsal harekete damgasını vuracaktır. 


Varoluşçular Kahvesiçağdaş varoluşçuluğun hikâyesini insanlar, zihinler ve fikirler arasında kurulan tutkulu bir ilişki olarak anlatıyor. Sarah Bakewell hayat hikâyeleri ile düşünceleri harmanlayarak, bizleri yaşama dair olduğu kadar yaşamları değiştiren, neyiz ve nasıl yaşamalıyız gibi önemli soruları ele alan bir felsefenin kalbine götürüyor.


“Şahane... Titizlikle kaleme alınmış ve zihin açıcı. “Düşünen” herkese öneriyorum.”


- Library Journal -


 


(Tanıtım Bülteninden)


 


 


 

 

Kitap Adı: Varoluşçular Kahvesi-Özgürlük, Varoluş ve Kayısı Kokteylleri Yazar: Sarah Bakewell Çevirmen: Emre Gözgü Yayınevi: Domingo Yayınevi Hamur Tipi: 2. Hamur İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 1. Basım Sayfa Sayısı: 440 Ebat: 15 x 22 ISBN: 9786051980195


Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla indir, Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla pdf indir, Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla oku, Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla epub indir, Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla kitabının yazarı, Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla kitabının tanıtım bülteni, Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla özeti, Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla ücretsiz satın al, Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla oku, Hobbit-Açıklamalı Notlarıyla indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU