-->

Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi


Bu yazımızda Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi kitabını konu edindik. Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi kitabının yazarı kimdir, Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi kitabının tanıtım yazısı nedir, Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi Tanıtım Bülteni


Hayvanlardan Tanrılara Sapiens kitabıyla insan türünün dünyaya nasıl egemen olduğunu anlatan Harari, Homo Deus'ta çarpıcı öngörüleriyle yarınımızı ele alıyor. İnsanlığın ölümsüzlük, mutluluk ve tanrısallık peşindeki yolculuğunu bilim, tarih ve felsefe ışığında incelediği bu çalışmasında, insanın bambaşka bir türe, Homo deus'a evrildiği bir gelecek kurguluyor.

Yola "önemsiz bir hayvan" olarak çıkan Homo sapiens, tanrılar katına ulaşmak uğruna kendi sonunu mu hazırlıyor?

Homo sapiens nasıl oldu da evrenin insan türünün etrafında döndüğünü iddia eden hümanist öğretiye inandı?

Bu öğreti gündelik yaşantımızı, sanatımızı ve en gizli tutkularımızı nasıl şekillendiriyor?

İnsanı inekler, tavuklar, şempanzeler ve bilgisayar programlarının tümünden ayıran yüksek zekası ve kudreti dışında herhangi bir alametifarikası var mı?

Tarih boyunca benzeri görülmemiş kazanımlar elde etmemize rağmen mutluluk seviyemizde neden kayda değer bir artış olmadı?

"Tüm bunları anlamak için tek yapmamız gereken geriye dönüp bakmak ve Homo sapiens'in aslında ne olduğunu, hümanizmin nasıl dünyaya hakim bir din hâline geldiğini ve hümanizm rüyasını gerçekleştirmeye çalışmanın aslında neden insanlığın kendi sonunu getireceğini incelemektir. İşte bu kitabın temel meselesi budur."

"Okurken hem eğlenecek hem de çok şaşıracaksınız. Her şeyin ötesinde, kendinizi daha önce hiç düşünmediğiniz şeyleri düşünürken bulacaksınız."
-Danıel Kahneman, Hızlı ve Yavaş Düşünme'nin yazarı-

"Homo Deus'u okuduğunuzda uzun ve zorlu bir yolculuğun ardından vardığınız bir uçurumun kenarında durduğunuzu hissedeceksiniz. Yolculuğun artık bir önemi kalmayacak, çünkü bir sonraki adımınızı engin bir boşluğa atacaksınız."
-David Runciman, The Guardian-
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 456

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Kolektif Kitap

 

Kitap Adı: Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi Yazar: Yuval Noah Harari Son Okuma: Bağış Bilir Yayına Hazırlayan: Öykü Özçinik Çevirmen: Poyzan Nur Taneli Kapak Tasarımı: Deniz Akkol Yayınevi: Kolektif Kitap İlk Baskı Yılı: 2016 Sayfa Sayısı: 456 Dil: Türkçe ISBN: 9786055029630


Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi indir, Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi pdf indir, Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi oku, Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi epub indir, Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi kitabının yazarı, Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi kitabının tanıtım bülteni, Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi özeti, Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi ücretsiz satın al, Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi oku, Homo Deus: Yarının Kısa Bir Tarihi indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU