-->

Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri Pdf İndir


Bu yazımızda Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri kitabını konu edindik. Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri kitabının yazarı kimdir, Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri kitabının tanıtım yazısı nedir, Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri Tanıtım Bülteni

Birden “Ya kendisi ya da kellesi” diyen ferman geldi aklına! Ali’nin durduğu yere baktı. Tabancasını sol eline, kılıcını çekip sağ eline alan Mülazım, çatışmayı sonlandırmak için yapacağı hamleye karar verip yüksek sesle :”Geldim Çavuş! Beni koruyun!” diye haykırıp atını topukladı. Tabancayı Ali'ye doğrultup beklemeden tetiğe bastı! 

Mermi tam sırtının ortasından giren Ali, göğsünün alev alev yanmaya başladığını hissetti!
Dayısı ile Antalya'dan geldiği günü hatırladı. Çiftlik, Halil, Fatma, Şerife ve diğer sevdikleri gözünün önünden hızla geçmeye başladı. Tepelerin arasından görünmeye başlayan güneşe bakıp: “AAAHHH!” diye haykırdı!

Ali'nin bu acı ve isyan dolu haykırışı dereyi, tepeleri, o koca ovayı ve dağları öyle inletti ki, aradan bunca zaman geçmiş olmasına rağmen, sabah gün doğarken kalkıp o dereye dönüp kulak verenler bu sesi hala duyabilir!..
Yayın Tarihi
ISBN 9753720212
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 690
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 20 cm


Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri Kitabı İndirme Linkleri

Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri Pdf İndir

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri, Körüklü,Çizmeler,&,Teke'nin,Son,Beyleri, Mustafa Kahveci,SERGİ YAYINEVİ, Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri indir, Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri pdf indir, Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri oku, Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri epub indir, Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri kitabının yazarı, Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri kitabının tanıtım bülteni, Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri özeti, Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri ücretsiz satın al, Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri oku, Körüklü Çizmeler & Teke'nin Son Beyleri indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU