-->

Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil


Bu yazımızda Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil kitabını konu edindik. Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil kitabının yazarı kimdir, Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil kitabının tanıtım yazısı nedir, Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil Tanıtım Bülteni

Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil

 

“Ey Türk gençliği!


Birinci vazifen...”

 

Yazar Hakkında:

Gazeteci ve yazar Yılmaz Özdil, 1965 senesinde İzmir'de dünyaya geldi. Şimdiye kadar sekiz kitap kaleme aldı. Deneme ve araştırma türlerinde kaleme aldığı kitapları farklı yayınevleri tarafından basıldı. 2011 senesinde köşe yazılarından derlediği ilk kitabı İsim Şehir Hayvan, Doğan Kitap tarafından yayımlandı. Benzer şekilde derlemelerden oluşan İsim Şehir Bitki, İsim Şehir Artist kitapları ve 2002-2013 yılları arasında yaşanan siyasi gelişmeleri kaleme aldığı, araştırma türündeki Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda kitabı 2014 senesinde aynı yayınevi tarafından yayımlandı. Türkiye'de meydana gelen gelişmeleri kaleme aldığı Beraber Yürüttük Biz Bu Yollarda kitabı ve Türkiye'nin farklı bölgelerinden kadınların yaşam öykülerini anlattığı Kadın kitabı Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından yayımlandı. Özdil'in, Türkiye'nin farklı bölgelerinden erkeklerin yaşam öykülerini kaleme aldığı Adam kitabı ve siyasi platformlarda sıkça duymaya alışık olduğumuz bazı soruların cevabını verdiği, araştırma türündeki son kitabı olan Sen Kimsin de 2017 senesi içinde aynı yayınevi tarafından basıldı. Gazetedeki köşelerinde olduğu gibi kitaplarında da kolay anlaşılır ve akıcı bir üslup kullanan Özdil'in hem makalelerinde hem de kaleme aldığı kitaplarda, Türkiye'de meydana gelen siyasi olayları konu ediyor. Yazılarında dönemin güncel olaylarını her kesimden okurun anlayabileceği bir dille aktarıyor.

Kırmızı Kedi Yayınevi
Türkçe
Normal Boy
Ciltli
520
2018
Yılmaz Özdil
Diğer
Var
HBV00000ENBT8


Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil Fiyatı - Taksit Seçenekleri, Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil indir, Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil pdf indir, Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil oku, Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil epub indir, Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil kitabının yazarı, Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil kitabının tanıtım bülteni, Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil özeti, Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil ücretsiz satın al, Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil oku, Mustafa Kemal (Ciltli) - Yılmaz Özdil indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU