-->

Osmanlı Merkez Bürokrasisi Pdf İndir


Bu yazımızda Osmanlı Merkez Bürokrasisi kitabını konu edindik. Osmanlı Merkez Bürokrasisi hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Osmanlı Merkez Bürokrasisi kitabının yazarı kimdir, Osmanlı Merkez Bürokrasisi kitabının tanıtım yazısı nedir, Osmanlı Merkez Bürokrasisi kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Osmanlı Merkez Bürokrasisi Tanıtım Bülteni

Devletler, müesseseleriyle ayakta dururlar. Bir devletin müesseseleri ile bunların birbirleriyle olan karşılıklı ilişkilerinin bilinmesi, tarihî olayların izahının olmazsa olmazıdır. Dolayısıyla Osmanlı Devleti’nin teşkilat yapısı, karar alma mekanizmaları ve zaman içerisinde bu yapılarda meydana gelen dönüşümlerin tespiti çok önemlidir. 19. yüzyıl öncesinin teşkilat ve müesseseleri nisbeten ortaya konulmuş olmasına rağmen, Tanzimat ve yenileşme döneminde gerçekleşen bürokratik değişim ve dönüşüm süreci yeterince incelenmemiştir.
Yaptığı titiz çalışmalarla akademide ve tarih çevrelerinde son derece itibar gören Prof. Dr. Ali Akyıldız, bu kitapta, günümüzde karşılaşılan birçok meselenin düğümlendiği, siyasi, sosyal, kültürel ve iktisadi tarihimiz açısından önemli bir dönüm noktası olan Tanzimat dönemi reformları ile Osmanlı bürokrasisinin yenileşme ve dönüşüm serüvenini birinci el kaynaklara istinaden açıklıyor.
Yayın Tarihi
ISBN 6050827200
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 400
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Osmanlı Merkez Bürokrasisi Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Osmanlı Merkez Bürokrasisi, Osmanlı,Merkez,Bürokrasisi,Dr. Ali Akyıldız,TİMAŞ YAYINLARI, Osmanlı Merkez Bürokrasisi indir, Osmanlı Merkez Bürokrasisi pdf indir, Osmanlı Merkez Bürokrasisi oku, Osmanlı Merkez Bürokrasisi epub indir, Osmanlı Merkez Bürokrasisi kitabının yazarı, Osmanlı Merkez Bürokrasisi kitabının tanıtım bülteni, Osmanlı Merkez Bürokrasisi özeti, Osmanlı Merkez Bürokrasisi ücretsiz satın al, Osmanlı Merkez Bürokrasisi oku, Osmanlı Merkez Bürokrasisi indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU