-->

Paganizm-1


Bu yazımızda Paganizm-1 kitabını konu edindik. Paganizm-1 hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Paganizm-1 kitabının yazarı kimdir, Paganizm-1 kitabının tanıtım yazısı nedir, Paganizm-1 kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Paganizm-1 Tanıtım Bülteni

Türkiye’de paganizme olan ilgi giderek artmaktadır. Bunun tabii ki birçok nedeni var. Özellikle de internet ve bilgisayar oyunları...

Bilgisayar oyunlarındaki pagan kişiliklerin yarattığı etkiyle birlikte internet üzerinden pagan gruplara kolayca ulaşılabilmesi, paganizme duyulan ilgiyi de yoğunlaştırıyor.

Bunun dışında, Anadolu’dan mayalanan kültürümüzdeki pagan motiflerin çokluğu insanımızı paganizme yakın kılıyor. Bu miras, günümüz kapitalizmi tarafından yok edilemeden anlaşılmaya başlanmıştır. Yakı zamandaki siyasi gelişmeler ve ezoterizme olan ilgi, paganizme karşı büyük bir merak uyandırmaktadır.

Paganizmi öğrenmek aslında insan doğasını, fıtratını ve onun olağanüstü düşünsel tarihini de öğrenmek demektir.

Pagan düşünce ilk zamanlardan beri kişinin sağlıklı bir “birey” olarak toplum içinde var olmasını öngördüğünden ve sembolik anlatımların birçoğu da bu amaca hizmet ettiğinden, pagan inançlarını bu amaçtan soyutlamak imkânsızdır.

Günümüzün ekonomik, siyasi ve toplumsal kodlarını doğru okuyabilmek için paganizme ve pagan sembolizmine hâkim olmak önemlidir.

Kitabın bu yeni baskısına eklenen “Pagan Sembolleri” bölümü, sembolizme giriş açısından faydalı olacaktır.

Günlük hayatımızda yediklerimizden içtiklerimize, okuduklarımızdan izlediklerimize kadar kuşatıldığımız görsel dünyanın ihtişamına gömülmüş pagan sembollerini görüp algıladıkça, tarihi de doğru okumak mümkün olacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

 

Kitap Adı: Paganizm-1 Yazar: Erhan Altunay Yayınevi: Destek Yayınları Hamur Tipi: 2. Hamur İlk Baskı Yılı: 2017 Baskı Sayısı: 10. Basım Sayfa Sayısı: 376 Ebat: 14x21 Medya Cinsi: Ciltsiz ISBN: 9786053112648


Paganizm-1 Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Paganizm-1 indir, Paganizm-1 pdf indir, Paganizm-1 oku, Paganizm-1 epub indir, Paganizm-1 kitabının yazarı, Paganizm-1 kitabının tanıtım bülteni, Paganizm-1 özeti, Paganizm-1 ücretsiz satın al, Paganizm-1 oku, Paganizm-1 indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU