-->

Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 Pdf İndir


Bu yazımızda Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 kitabını konu edindik. Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 kitabının yazarı kimdir, Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 kitabının tanıtım yazısı nedir, Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 Tanıtım Bülteni

Şansın ve şanssızlığın, insanlar arasında fark gözetilmeden dağıtılmasını kabullenemiyoruz. Bazen şans kötülere gülerken, şanssızlık iyileri bulabiliyor... Bilim, belirsizliği azaltmaya yardımcı olur. Onunla, şansa daha az bel bağlar, şanssızlıktan daha az korkarız. Ama sıfır risk diye bir şey de yoktur. İyi ya da kötü hiçbir sürprizin olmadığı bir yaşam ister miydik?..

 
Çevirmen: Azade Aslan
Yayın Tarihi
ISBN 6059405829
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 40
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13 x 18 cm


Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 Kitabı İndirme Linkleri

Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 Pdf İndir

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31, Şans,ve,Şanssızlık,/,Çıtır,Çıtır,Felsefe,Dizisi,31, Brigitte Labbe,GÜNIŞIĞI KİTAPLIĞI, Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 indir, Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 pdf indir, Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 oku, Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 epub indir, Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 kitabının yazarı, Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 kitabının tanıtım bülteni, Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 özeti, Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 ücretsiz satın al, Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 oku, Şans ve Şanssızlık / Çıtır Çıtır Felsefe Dizisi 31 indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU