-->

Selam Sana Asım'ın Nesli' Pdf İndir


Bu yazımızda Selam Sana Asım'ın Nesli' kitabını konu edindik. Selam Sana Asım'ın Nesli' hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Selam Sana Asım'ın Nesli' kitabının yazarı kimdir, Selam Sana Asım'ın Nesli' kitabının tanıtım yazısı nedir, Selam Sana Asım'ın Nesli' kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Selam Sana Asım'ın Nesli' Tanıtım Bülteni

Bu rehber niteliğindeki öncü ve ufuklu kitap çalışması genç nesli aydınlatmaya yönelik bir ışık sunuyor. Merhum Akif’in idealize ettiği ve bizatihi hayatıyla da müşahhas örneklerini gösterdiği Asım’ın Nesli mefkûresine eser bazında yeni bir taş daha ekleniyor.
Yazar, Asım’ın Nesli ufkunu özümseyerek aktardığı bu güzide ve nitelikli eseriyle bir bakıma gençlere olan inancını da pekiştirmiş oluyor.
Bu kitap, öncü kuşak vasıflarıyla kahraman arayışındaki genç dimağlara güçlü ve iradeli, ciddi bir işaret taşı, işlevi ve vizyonu yükleniyor. Gençler artık Yeni Türkiye hedeflerinde daha emin adımlarla yürüyebilecekler, milli ve manevi değerlerle mücehhez şuurlu bir şahsiyet sahibi nitelikleriyle Millete ve Devlete olan bağlılıklarında fersah fersah önde gidebilecekler, sağlam bir Akif karakteriyle kişiliklerine dinamik bir sinerji katacaklar, hayatlarının yol haritasında dengeli ve ölçülü tutumlarıyla daha donanımlı olacaklardır.
Bu kitap, dirençle ve destan yazarak yürünen Türkiye’nin tarihsel vizyonunda “umut”un gençlerde olduğunu samimi anlatımı ve yoğun içeriğiyle tescil ediyor. Mehmet Akif'in terennümü ile yılmadan ileriyi görmek ve yolda kalmamak adına bulduğunuz tek ve gür bir Işık olması temennisiyle bugünün gençlerine ve geleceğin Büyük Türkiye sevdalılarına vatan ve millet ruhuyla aşılı bereketli, milli ve yerli değerlerimizle dolu köklü bir alan açıyor.
Yayın Tarihi
ISBN 6058215276
Baskı Sayısı 4. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 120
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 12.5 x 19.5 cm


Selam Sana Asım'ın Nesli' Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Selam Sana Asım'ın Nesli', Selam,Sana,Asım'ın,Nesli', Adnan Yılmaz,MAT KİTAP, Selam Sana Asım'ın Nesli' indir, Selam Sana Asım'ın Nesli' pdf indir, Selam Sana Asım'ın Nesli' oku, Selam Sana Asım'ın Nesli' epub indir, Selam Sana Asım'ın Nesli' kitabının yazarı, Selam Sana Asım'ın Nesli' kitabının tanıtım bülteni, Selam Sana Asım'ın Nesli' özeti, Selam Sana Asım'ın Nesli' ücretsiz satın al, Selam Sana Asım'ın Nesli' oku, Selam Sana Asım'ın Nesli' indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU