-->

Tarihi Sözler Antolojisi Pdf İndir


Bu yazımızda Tarihi Sözler Antolojisi kitabını konu edindik. Tarihi Sözler Antolojisi hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Tarihi Sözler Antolojisi kitabının yazarı kimdir, Tarihi Sözler Antolojisi kitabının tanıtım yazısı nedir, Tarihi Sözler Antolojisi kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Tarihi Sözler Antolojisi Tanıtım Bülteni

SÖZE DAİR
Söz ola kese savaşı söz ola bitüre başı
Söz ola agulu aşı bala yag ide bir söz             
Yunus Emre
 
Yunus Emre’nin yukarıdaki mısralarında ifadesini bulan söze dair kültürümüzde şiirler yazılmış, vecizeler ve atasözleri söylenmiştir.” Tatlı söz yılanı deliğinden çıkarır” diyerek insanları halimane davranmak gerektiğini belirten veya “Bin düşün, bir söyle “ tavsiyesiyle “Öfkeyle kalkıp zararla oturma”mızı engelleyen atasözlerimiz çoktur.
 
Bilindiği gibi atasözünün en temel özelliği söyleyenin belli olmamasıdır.Yani bir kişi tarafından söylenen veciz bir sözken sözlü edebiyatın olduğu dönemde zamanla söyleyeni unutulmuştur. Elinizdeki kitap, hem Doğu hem Batı medeniyetlerinde yetişmiş aydınların unutulmaması ve sözlerin daha geniş kitlelere duyurulması amacıyla derlenmiş.
 
Eğitim uzmanı Murat Ertan, “Geleceği belirlemek için, geçmişi değerlendirip bugünden gelecek için plan yapmalıyız.”demektedir. Tarihi Sözler Antolojisi adlı kitabının, bu düşüncesinin ürünü olduğunu söyleyebiliriz. Geçmişteki güzel sözleri geleceğe aktarma gayreti gösteren Murat Ertan, gelecekte de var olabilme umuduyla bu eseri kaleme almıştır. Çünkü zaman, “Baki kalan bu kubbede hoş bir seda imiş” diyen Baki’yi haklı çıkarmıştır.
 
Prof .Dr. Nizami AKTÜRK
Gazi Üniversitesi Rektör Yardımcısı
Yayın Tarihi
ISBN 6052240182
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 576
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 16 x 24 cm


Tarihi Sözler Antolojisi Kitabı İndirme Linkleri

Tarihi Sözler Antolojisi Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Tarihi Sözler Antolojisi, Tarihi,Sözler,Antolojisi, Murat Ertan,FARK YAYINLARI, Tarihi Sözler Antolojisi indir, Tarihi Sözler Antolojisi pdf indir, Tarihi Sözler Antolojisi oku, Tarihi Sözler Antolojisi epub indir, Tarihi Sözler Antolojisi kitabının yazarı, Tarihi Sözler Antolojisi kitabının tanıtım bülteni, Tarihi Sözler Antolojisi özeti, Tarihi Sözler Antolojisi ücretsiz satın al, Tarihi Sözler Antolojisi oku, Tarihi Sözler Antolojisi indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU