-->

Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3


Bu yazımızda Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 kitabını konu edindik. Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 kitabının yazarı kimdir, Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 kitabının tanıtım yazısı nedir, Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 Tanıtım Bülteni

Her şey, internet çağının tüm dünyayı aynı anda aynı çatı altında buluşturabilecek düzeye gelmesiyle başladı. Bilgisayarlarımızla baş başa kaldığımız dijital dünyaya öyle bir sanal platform eklendi ki, oyunların büyüsüne karşı koyamayan bizim gibi milyonlarca başka insanı tanıdık, her birinin mesafe tanımaksızın yanı başımızda olabildiğini hissettik. Bu devrimin adı MMO, tadı ise MOBA oldu. Bize en çok keyif veren oyunları, en derin stratejilerle, üstelik yapay olmayan “gerçek” bir zekâya karşı oynayabilmeyi ve kabiliyetlerimizi sınayabilmeyi mümkün kılan bu teknoloji, Knight Online ve World of Warcraft ile başlayıp Dota ve Dota 2 aracılığıyla gelişen RPG türündeki serüvenini League of Legends sayesinde zirveye taşıdı. Öyle ki, artık sadece bir “oyun” olmaktan çıktı ve yeni bir spor dalının, E-Sporun doğumuna öncülük etmeyi bile başardı.

Elinizde tuttuğunuz bu kitap, sizlere tüm dünyada yüz milyonlarca kişiyi kendisine hayran bırakan LoL evrenini, oyunların E-Spora dönüşümünü, milyar dolarlık bir sektör haline gelmesini ve Türkiye’deki yankılarını detaylı bir biçimde sunuyor. Üstelik, tüm merak ettiklerinizi Kaan Kural, Fenerbahçe LoL Takımı ve Beşiktaş E-Spor Şubesi yetkilileri ile gerçekleştirilen röportajlar eşliğinde cevaplıyor!

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Kitap Adı: Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 Yazar: Atakan Tınmazlar , Orhan Efe Özenç Yayınevi: Profil Kitap Hamur Tipi: 2. Hamur Sayfa Sayısı: 320 Ebat: 13,5 x 21 Baskı Sayısı: 1. Basım İlk Baskı Yılı: 2018 ISBN: 9786057525215


Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 indir, Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 pdf indir, Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 oku, Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 epub indir, Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 kitabının yazarı, Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 kitabının tanıtım bülteni, Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 özeti, Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 ücretsiz satın al, Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 oku, Türkiye’de E-Spor Ve League Of Legends-Dijital Oyunlar Serisi 3 indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU