-->

Varlık ve Zaman


Bu yazımızda Varlık ve Zaman kitabını konu edindik. Varlık ve Zaman hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Varlık ve Zaman kitabının yazarı kimdir, Varlık ve Zaman kitabının tanıtım yazısı nedir, Varlık ve Zaman kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Varlık ve Zaman Tanıtım Bülteni

Martin Heidegger’in başyapıtı Varlık ve Zaman 1927 yılında yayımlandı. Bu kitapta Heidegger, insanın dünya içindeki varoluşunu (Dasein’ı) özgün bir yöntem ve terminolojiyle çözümleyip açıkladı. İnsanın varoluşunun zaman ufku içinde açığa çıktığını, bunun da varlığın açımlanması anlamına geldiğini ortaya koydu. Bu sayede Heidegger, özne-nesne ve ruh-beden ayrımının üstesinden gelmeyi hedefleyen bir ontoloji yarattı. 

Çağdaş felsefenin en önemli yapıtlarından biri olan bu kitapla Heidegger, yalnızca felsefede değil sanat, politika, dil, psikoloji, mimarlık ve teknoloji gibi alanlarda da derin bir etki yarattı. Sartre, Levinas, Binswanger, Boss, Merleau-Ponty, Foucault, Derrida, Arendt, Gadamer, Jonas, Marcuse, Rorty, Agamben, Dreyfus gibi çok sayıda çağdaş düşünür Varlık ve Zaman’dan ilham aldı. 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

Kitap Adı: Varlık ve Zaman Yazar: Martin Heidegger Çevirmen: Kaan H. Ökten Yayınevi: Alfa Yayıncılık Hamur Tipi: 2. Hamur Baskı Sayısı: 1. Basım İlk Baskı Yılı: 2018 Sayfa Sayısı: 640 Ebat: 14 x 21,5 Dil: Türkçe ISBN: 9786051718231


Varlık ve Zaman Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Varlık ve Zaman indir, Varlık ve Zaman pdf indir, Varlık ve Zaman oku, Varlık ve Zaman epub indir, Varlık ve Zaman kitabının yazarı, Varlık ve Zaman kitabının tanıtım bülteni, Varlık ve Zaman özeti, Varlık ve Zaman ücretsiz satın al, Varlık ve Zaman oku, Varlık ve Zaman indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU