-->

Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri


Bu yazımızda Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri kitabını konu edindik. Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri kitabının yazarı kimdir, Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri kitabının tanıtım yazısı nedir, Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri Tanıtım Bülteni


Arthur Schopenhauer (1788-1860): Felsefe tarihinin, Batı kadar Doğu'ya da en açık, hayatın temel soru(n)ları hakkında en iyi ve en gerçekçi biçimde yazan filozoflarından biridir. Felsefe sistemini ortaya koyan ve başyapıtı sayılan İstenç ve Tasarım Olarak Dünya'yı (1818) yayımlandığında henüz otuz yaşında olan filozofun bu yapıtı koyu bir sessizlikle karşılanmış; değeriyse, 1851'de, altmış üç yaşındayken yayımladığı denemeler ve aforizmalar toplamı Parerga ve Paralipomena (Yan Ürünler ve toplamı Parerga ve Paralipomena (Yan Ürünler ve Geri Kalanlar) ile anlaşılmaya başlanmıştır. Bu kitapsa, bu kapsamlı toplamın aforizmalar bölümünü oluşturmaktadır.

Mustafa Tüzel (1959), kuşağının en verimli Almanca çevirmenlerindendir. Yola Thomas Bernhard'ın özyaşamöyküsel roman beşlisi ile çıktı. Arada Dürrenmatt'a, Schopenhauer'e uğradı. Son yıllardaysa, en çok Nietzsche çeviriyor.


(Tanıtım Bülteninden)


 


 


 


 

 

Kitap Adı: Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazar: Arthur Schopenhauer Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları İlk Baskı Yılı: 2006 Sayfa Sayısı: 222 Dil: Türkçe ISBN: 9789754587005


Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri indir, Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri pdf indir, Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri oku, Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri epub indir, Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri kitabının yazarı, Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri kitabının tanıtım bülteni, Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri özeti, Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz satın al, Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri oku, Yaşam Bilgeliği Üzerine Aforizmalar - Hasan Ali Yücel Klasikleri indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU