-->

Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar


Bu yazımızda Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar kitabını konu edindik. Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar kitabının yazarı kimdir, Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar kitabının tanıtım yazısı nedir, Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar Tanıtım Bülteni

Geleceğimize yakından bakmaya ne dersiniz? Aslında önceleri bilim kurgu olarak okuduğumuz öykülerin çoğunu bugün yaşıyoruz. Ama elbette Mickey ve arkadaşları her alanda olduğu gibi teknoloji alanında da bizden önde gidiyorlar. Birbirinden yetenekli senaristlerin ve çizerlerin birlikte hazırladığı, her yaştan okuru, Disney dünyasının çizgi öykülerinin nostaljik dünyasına davet eden bu harika kitapta Disney’in başkahramanları bir kez daha yeni maceralara atılıp ufkumuzu genişletecekler.

Mickey ve arkadaşlarıyla birlikte uzayın derinliklerindeki gizemli uygarlıkları, değerli metallerle dolu gezegenleri, başka Güneş sistemlerinden gelen düşmanlara karşı verilen mücadelelere şahit olacağız. Kötü niyetli araştırmacıları, uzay akademisinin genç ve hevesli öğrencileri, galaksiyi gezmeye meraklı uzay turistlerini yakından tanıyacağız. Tüm bu nefes kesici maceralarda Mickey, Donald, Varyemez Amca, Gufi ve diğer tüm dostlar en sevilen maceralarıyla yeni galaksilerde bize eşlik edecekler!  

Galaksinin altını üstüne getirmeye hazır mısınız? O zaman yolculuk başlıyor! 

 

(Tanıtım Bülteninden)

 

 

 

Kitap Adı: Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar Yazar: Kolektif Çevirmen: Nurbahar Gürol Yayınevi: Beta Kids Hamur Tipi: 2. Hamur Baskı Sayısı: 1. Basım İlk Baskı Yılı: 2018 Sayfa Sayısı: 190 Ebat: 14,5 x 19,5 ISBN: 9786052422939


Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar Kitabı İndirme Linkleri

Pdf Formatında İndir - Alternatif

Epub Formatında İndir - Alternatif

Mobi Formatında İndir - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: kitap, kitab, KITAB, kitap özet, idefix, kitabevi, sahaf, book, yayıncı ,yazar, yayınevi, kültür, edebiyat, aşk, elif şafak,albert camus, şafak vakti, duman, garbiyeli, yalanlar üstüne, body of lies, barselona barselona, bolt, kedili zamanlar ajanda, bu mu acaba, tabu, aile kitap, akademik kitap, bilgisayar kitap, çocuk kitabı, din kitap, roman, öykü, islam, hobi kitap, felsefe kitap, ekonomi kitap, pazarlama kitap, borsa kitap, ales kitap, kpds kitap, kpss kitap, politika kitap, , Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar indir, Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar pdf indir, Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar oku, Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar epub indir, Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar kitabının yazarı, Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar kitabının tanıtım bülteni, Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar özeti, Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar ücretsiz satın al, Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar oku, Yıldızlararası-Disney En Güzel Maceralar indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU