-->

Açık Unutulmuş Mikrofon Pdf İndir


Bu yazımızda Açık Unutulmuş Mikrofon kitabını konu edindik. Açık Unutulmuş Mikrofon hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Açık Unutulmuş Mikrofon kitabının yazarı kimdir, Açık Unutulmuş Mikrofon kitabının tanıtım yazısı nedir, Açık Unutulmuş Mikrofon kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Açık Unutulmuş Mikrofon Tanıtım Bülteni

Üçüncü öykü kitabı Türkiye Yazarlar Birliği tarafından ‘’2015 Yılının En İyi Hikâye’’ kitabı seçilen Handan Acar Yıldız, kalbi kırık ama yenilmeyen insanların hikâyesini anlatıyor. Dargın ama hayatın içinde kalmak, hayatta kalmak konusunda ısrar eden, bütün çelişkileriyle yaşamı duyumsayan ama vazgeçmeyenlerin… Kahramanların ölümünden bahsedilen yaşadığımız bu çağ, kendine has kahramanlar üretiyor olamaz mı? Yıldız, işte tam da bu gerilimli ipin üzerinde temkinli ve kararlı bir arayışla sürdürüyor hikâyesini. “Babamın beyni kanamış. Ve durmamış. Çok kan akmış ama içeriye. Allah, bu gün ölmesi gereken binlerce babadan birinin de benimki olmasını takdir etmiş. İtiraz etmeden ölmüş babam. Amcamın ses tonundan anladım. Onun sesine de yansımış itirazsızlık. Her anî ölüm kadar uysalmış babamın ölümü. İtirazını, bana miras bırakmış. Hazıra dağ dayanmaz, çarçur etmeyeyim mirasımı dedim. Sıktım dişlerimi. Yumruklarımı da…”
Yayın Tarihi
ISBN 6057949219
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 136
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Açık Unutulmuş Mikrofon Kitabı İndirme Linkleri

Açık Unutulmuş Mikrofon Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Açık Unutulmuş Mikrofon, Açık,Unutulmuş,Mikrofon, Handan Acar Yıldız,KETEBE YAYINEVİ, Açık Unutulmuş Mikrofon indir, Açık Unutulmuş Mikrofon pdf indir, Açık Unutulmuş Mikrofon oku, Açık Unutulmuş Mikrofon epub indir, Açık Unutulmuş Mikrofon kitabının yazarı, Açık Unutulmuş Mikrofon kitabının tanıtım bülteni, Açık Unutulmuş Mikrofon özeti, Açık Unutulmuş Mikrofon ücretsiz satın al, Açık Unutulmuş Mikrofon oku, Açık Unutulmuş Mikrofon indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU