-->

Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları Pdf İndir


Bu yazımızda Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları kitabını konu edindik. Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları kitabının yazarı kimdir, Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları kitabının tanıtım yazısı nedir, Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları Tanıtım Bülteni

“Serum uzun sürecek. Az önce hemşire bana ‘Neyisiniz’ deyince, ‘Yakınıyım’ dedim. Gerçekten de bu durumda, Cemal’in hiç olmadığı kadar yakını oluyordum. Yanında oturan, onunla ilgilenen, ihtiyaçlarını karşılayan… Ezanlar okunmaya başladı. ‘Üstümü ört Hatice’ dedi. İçimde bir merhamet oluştu. Cemal yanımda uyuyor. Serum hâlâ başlarda. Uzun bir süre devam edecek.”
 
2 Ekim 2018… Suudi Arabistan vatandaşı gazeteci Cemal Kaşıkçı Türkiye’de, ülkesinin başkonsolosluğuna girdi ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Kapıda onu, nişanlısı Hatice Cengiz bekliyordu. Dünya olayı, ondan öğrendi. Cinayete ilişkin sorulara yanıt aranırken çok şey yazıldı, konuşuldu. Peki, yazılmayanlar ve konuşulmayanlar?..
 
Hatice Cengiz’in, Cemal Kaşıkçı ile olan ilişkilerini ve kişiliğini birçok yönü ile anlattığı bu kitapta onu yakından tanıyacak, ‘yüzyılın cinayeti’nin perde arkasındakileri öğreneceksiniz… Ayrıca elinizdeki bu kitapta, Hatice Cengiz’in günlüklerini ve yakın dostlarının aktardığı bilgileri bulacaksınız.
Yayın Tarihi
ISBN 6058093522
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 228
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları Kitabı İndirme Linkleri

Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları, Cemal,Kaşıkçı,&,Hayatı,-,Mücadelesi,-,Sırları, Sinan Onuş, Mehmet Akif Ersoy,KOPERNİK KİTAP, Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları indir, Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları pdf indir, Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları oku, Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları epub indir, Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları kitabının yazarı, Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları kitabının tanıtım bülteni, Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları özeti, Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları ücretsiz satın al, Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları oku, Cemal Kaşıkçı & Hayatı - Mücadelesi - Sırları indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU