-->

Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite Pdf İndir


Bu yazımızda Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite kitabını konu edindik. Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite kitabının yazarı kimdir, Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite kitabının tanıtım yazısı nedir, Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite Tanıtım Bülteni

Hayatta kalmak hiç bu kadar zevkli olmamıştı!
 
Battle Royale ve The Hunger Games filmlerinden gelen ilhamla önce Minecraft: Hunger/Survival Games, H1Z1 ve PUBG, ardından da işin içine RPG ve bir tutam Left 4 Dead katılınca türünün zirve noktası, yani Fortnite doğdu. Tek bir adada 100 kadar oyuncunun tekli, çiftli, üçlü veya dörtlü ekipler halinde, birbirlerine ve zamana karşı hayatta kalma ve rakiplerini alt etme mücadelesi, Fortnite ile en eğlenceli haline kavuştu. Senaryosu ve grafikleriyle kısa sürede bu uçuk macera yüz milyonlarca kişinin gözdesi haline geldi ve milyar dolarlık işlem hacmine ulaşıp bir E-Spor dalına dönüştü. İşte karşınızda, tüm hikâyesi, bilinmeyenleri, ünlü yerli ve yabancı oyuncuları, dijital yayıncıları, turnuvaları, E-Spor yönü, püf noktaları ve taktikleriyle Fortnite efsanesi! Üstelik, Beşiktaş E-Spor Takımları Genel Menajeri Mahmut Emin Öncel’in röportajıyla birlikte!
Yayın Tarihi
ISBN 6057525338
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 245
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 13.5 x 21 cm


Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite Kitabı İndirme Linkleri

Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite Pdf İndir

İmam Ebu Hanifeye Armağan (Ajanda) Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite, Dijital,Oyunlar,Serisi,5,/,Türkiye’de,E-Spor,ve,Fortnite, Orhan Efe Özenç, Atakan Tınmazlar,PROFİL KİTAP, Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite indir, Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite pdf indir, Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite oku, Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite epub indir, Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite kitabının yazarı, Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite kitabının tanıtım bülteni, Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite özeti, Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite ücretsiz satın al, Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite oku, Dijital Oyunlar Serisi 5 / Türkiye’de E-Spor ve Fortnite indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU