-->

Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) Pdf İndir


Bu yazımızda Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) kitabını konu edindik. Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) hakkında bilmek istediklerinizi ele almaya çalıştık. Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) kitabının yazarı kimdir, Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) kitabının tanıtım yazısı nedir, Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) kitabının kapak resmi nasıldır gibi soruların tamamı bu konumuzda.


Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) Tanıtım Bülteni

“Hüseyin Rahmi’nin batıl itikatları kendine mevzu edindiği romanlarının arasında –bir romancı gözüyle– en kusursuzu, –bir okuyucu gözüyle– en eğlencelisi Gulyabani’dir.”
 Halide Edib Adıvar
“İçinde hakikaten bütün bir âlem yaşayan ve çok kudretli tekniği sayesinde en olamayacak şeylere en mümkün vaziyetler mahiyeti veren bu romanı, muharriri büyük bir Garp lisanıyla yazsaydı mühim bir servet kazanırdı.”
Nahid Sırrı Örik
 
Basıldığı günden bugüne birçok kuşak tarafından zevkle okunan Gulyabani, bugün de korkutmaya, güldürmeye ve düşündürmeye devam eden, gerçek bir klasik.
Edebiyatımızın bu eşsiz başyapıtını ilk baskıları üzerinde yapılan karşılaştırmalı çalışma ve açıklayıcı dipnotlarla, özgün diline müdahale etmeden sunuyoruz.
Yayın Tarihi
ISBN 9750739279
Baskı Sayısı 1. Baskı
Dil TÜRKÇE
Sayfa Sayısı 174
Cilt Tipi Karton Kapak
Kağıt Cinsi Kitap Kağıdı
Boyut 12.5 x 19.5 cm


Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) Kitabı İndirme Linkleri

Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) Pdf İndir

Pdf Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Epub Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Mobi Formatında İndir (Yandex Disk) - Alternatif

Son Zamanların En Popüler Kitabını Okudunuz Mu?:

Bu içerik sizlere www.aynitap.com farkıyla sunulmuştur. Lütfen kitabı paylaşarak destek olunuz.

ETİKETLER: Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle), Gulyabani,(Günümüz,Türkçesiyle), Hüseyin Rahmi Gürpınar,CAN YAYINLARI, Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) indir, Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) pdf indir, Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) oku, Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) epub indir, Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) kitabının yazarı, Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) kitabının tanıtım bülteni, Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) özeti, Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) ücretsiz satın al, Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) oku, Gulyabani (Günümüz Türkçesiyle) indir


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU