-->

Alev Alev Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Alev Alev Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Alev Alev kitabını inceleyeceğiz. PEGASUS YAYINLARI tarafından yazılan Alev Alev kitabı 2012-05-25 tarihinde yayınlanmıştır. 0 sayfa olarak yayınlanan Alev Alev kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PEGASUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Alev Alev hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Kasey Michaels tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Alev Alev Kitabı Tanıtım Bülteni

PEGASUS YAYINLARI tarafından kaleme alınmış Alev Alev kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Ne kadar uzak durmaya çalışsanız da aşk sizi baştan çıkartır! Leydi Nicole Daughtry erkeklere karşı savunmasız kalmamaya yemin etmiştir. Aşkın ızdıraba sebep olduğunu gördüğü için pek çok taliplisi olmasına rağmen ilişki yaşamak istememektedir. Fakat Basingstoke Markisi Lucas Paine'le tanışınca Marki'yi saran tehlikeli ve esrarengiz olaylar ilgisini çeker. Lucas ise intikam hırsıyla yanıp tutuşan bir adamdır. Güzel bir çehreye kanmak aklının ucundan bile geçmemektedir. Ancak Nicole ile ilişki yaşarsa, düşmanlarını kandırabileceğini bilmektedir. İhanetin kol gezdiği bir dönemde Lucas, Nicole'ü zarar görmekten, kendi kalbini ise Nicole'den sakınabilecek midir? "Yarattığı sempatik karakterler ve eğlenceli öykülerle tanınan Michaels, bu hareketli romana tehlike ve heyecan eklemeyi unutmamış." -Romantic Times


Alev Alev Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Alev Alev


Alev Alev Kitabı İndirme Linkleri


Alev Alev Pdf İndirme Linkleri

Alev Alev Yandex Disk Pdf İndir

Alev Alev Google Drive Pdf İndir


Alev Alev Epub İndirme Linkleri

Alev Alev Yandex Disk Ebup İndir

Alev Alev Google Drive Epub İndir


Alev Alev Mobi İndirme Linkleri


Alev Alev Yandex Disk Mobi İndir

Alev Alev Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Alev Alev Etiketleri

Alev Alev kitabı hakkında genel bilgiler, Alev Alev kitabının yazarı kimdir, Alev Alev kitabının özeti, Alev Alev pdf indirme linki, Alev Alev epub indirme linki, Alev Alev mobi indirme linki, Alev Alev kitabını indir, Alev Alev kitabı tanıtım bülteni, Alev Alev arka kapak yazısı, Alev Alev kitabı kaç sayfa, Alev Alev hangi yayınevi tarafından basıldı, Alev Alev kitabının türü nedir, Alev Alev kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU