-->

Devran Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Devran Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Devran kitabını inceleyeceğiz. Selahattin Demirtaş tarafından yazılan Devran kitabı 2019-04-11 tarihinde yayınlanmıştır. Devran kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup İLETİŞİM YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Devran hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Selahattin Demirtaş tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Devran Kitabı Tanıtım Bülteni

Selahattin Demirtaş tarafından kaleme alınmış Devran kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Toz duman kenarlardan, taşradan ve kuytulardan, memleketten yoksulluk halleri. Utananlar, üzülenler, âşıklar, yevmiyeciler, küçük kasabalar, hazin ve uzakta kalan hayatlar. Devran, inatçı neşesiyle geçip giden zamanın çarpıklığını anlatıyor. Umut umut, cümle cümle… Evvela mahsus selam ediyor doğan güne. Selahattin Demirtaş, yaralıların, umarsızların, kalbi hızla çarpanların hikâyecisi. Sofrasında konuk ağırlayan, durup durup konuşan… Doksanların başı, ziraat fakültesini yeni bitirmişim, iş güç yok henüz. Günün çoğunu evde iş projeleri ve gelecek planlarıyla geçiriyorum. Dile kolay, her gün elli tane iş kuruyorum kafamda. Hemen para kazanmaya başlamam lazım diyorum. Acayip zengin olasım gelmiş, yerimde duramıyorum. Fakirlik içinde büyümüşüz, fakir fakir okuyup üniversiteyi de bitirmişiz. Ama her şeyin bir sonu olduğuna göre fakirliğin de bir sonu var değil mi?


Devran Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Devran


Devran Kitabı İndirme Linkleri


Devran Pdf İndirme Linkleri

Devran Yandex Disk Pdf İndir

Devran Google Drive Pdf İndir


Devran Epub İndirme Linkleri

Devran Yandex Disk Ebup İndir

Devran Google Drive Epub İndir


Devran Mobi İndirme Linkleri


Devran Yandex Disk Mobi İndir

Devran Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Devran Etiketleri

Devran kitabı hakkında genel bilgiler, Devran kitabının yazarı kimdir, Devran kitabının özeti, Devran pdf indirme linki, Devran epub indirme linki, Devran mobi indirme linki, Devran kitabını indir, Devran kitabı tanıtım bülteni, Devran arka kapak yazısı, Devran kitabı kaç sayfa, Devran hangi yayınevi tarafından basıldı, Devran kitabının türü nedir, Devran kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU