-->

Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 kitabını inceleyeceğiz. Enki Bilal tarafından yazılan Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 kitabı 2010-03-31 tarihinde yayınlanmıştır. Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup MARMARA ÇİZGİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Enki Bilal tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 Kitabı Tanıtım Bülteni

Enki Bilal tarafından kaleme alınmış Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Canavarın Uykusu'nda Nike Hatzfeld otuz üç yaşında. Aşırı duyarlı efsanevî hafızası onu doğumunun ilk günlerine götürüyor. Yıl 1993. Yugoslavya can çekişiyor. Bosnalı Sırplar Saraybosna Hastanesi'nin üzerine bombalar yağdırıyor. Nike hayatının ilk günlerini ve yatağını o hastanede kendisi gibi yetim Amir ve Leyla ile paylaşıyor. Daha on sekiz günlükken, bir gün onları bulmaya ve "ebediyen korumaya" yemin ettiğini hatırlayınca kaderi değişiyor. 1993'ün hafızasıyla 2026'daki gerçekliği arasında, Nike keskin bir zamansal gelgit yaşıyor. 2026'daki geleceğinin genleri 1993 yılındaki ilk nefeste belirlenmişcesine karanlık bir dinî kıyametin sarmalına sürükleniyor. Kendisini "Yüce Kötülük" olarak ilan eden Optus Warhole'un yönettiği ölümcül balo gezegeni sarsıyor, dünyayı ve demokrasileri yerinden oynatıyor... Nike ile Leyla birbirlerini buluyor. Amir ise sürekli gelişen puzzle'ın dördüncü parçası olarak karşısına çıkan yersiz yurtsuz Sacha ile oradan oraya sürükleniyor... 32 Aralık insan kopyalayıcı Optus Warhole Yüce Kötülük Sanatçı'sına dönüşüyor ve büyüklü küçüklü oyunlara girişiyor: Kâinatın bilinmezliğine devasa bir yarık açmaktan, başta Nike, Leyla, Amir ve Sacha olmak üzere insanların kaderlerine hükmetmeye kadar... Üçüncü perde Paris'te Randevu'da Nike'ın arayışı ve 1993'teki Saraybosnalı yetimler üçlüsünü biraraya getirme vaadi gerçekleşmenin eşiğine geliyor. Gerçek bir son perde olan Dört? arayışın nihayete ermesine ve kavuşmaya sahne oluyor. Dengeyi ve uyumu bulmak, hayata devam edebilmek, birbirini sevebilmek için hatıraların ağır yükünden kurtulmak istercesine Canavarın Uykusu ve 32 Aralık'ın şiddet ve öfkesinden uzaklaşan bu son perdenin son noktası gönüllü bir soru işareti. Paradoksal bir şekilde, böyle bir yolculuğun sonunda (bu dörtleme 1995'te sonlandı), bu soru işareti barok biçimin görünmez kılabileceği gerçekliği de ele veriyor. Canavar dörtlemesi üç sesli bir hikâye. Nike'ın Leyla'nın ve Amir'in sesleri, dünyanın dört bir yanındaki Saraybosnalı yetimlerin sesleri. Her şeyden önce, hafıza üzerine bir çalışma. Enki Bilal'in doğum "yeri" olan (daha dağılır dağılmaz hafızalardan silinen ülke) Yugoslavya'nın parçalanışının başdöndürücü bir şekilde geçmiş-bugün-gelecek bağıntısını kuran yazılı ve çizili imgelerinin birbirine geçtiği bireysel ve kolektif Hafıza. Aynı zamanda, Balkanlar'dan dünyanın geri kalanına yayılan, geleceğe dair, potansiyel bir Hafıza. Bize kalan tek yer, unutmayalım ki, bu dünya.


Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4


Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 Kitabı İndirme Linkleri


Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 Pdf İndirme Linkleri

Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 Yandex Disk Pdf İndir

Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 Google Drive Pdf İndir


Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 Epub İndirme Linkleri

Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 Yandex Disk Ebup İndir

Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 Google Drive Epub İndir


Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 Mobi İndirme Linkleri


Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 Yandex Disk Mobi İndir

Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 Etiketleri

Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 kitabı hakkında genel bilgiler, Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 kitabının yazarı kimdir, Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 kitabının özeti, Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 pdf indirme linki, Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 epub indirme linki, Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 mobi indirme linki, Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 kitabını indir, Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 kitabı tanıtım bülteni, Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 arka kapak yazısı, Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 kitabı kaç sayfa, Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 hangi yayınevi tarafından basıldı, Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 kitabının türü nedir, Dört Son Perde / Canavar Dörtlemesi 4 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU