-->

Hükümdar / Faniler Kitabı -3 Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Hükümdar / Faniler Kitabı -3 Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Hükümdar / Faniler Kitabı -3 kitabını inceleyeceğiz. MARTI YAYINLARI tarafından yazılan Hükümdar / Faniler Kitabı -3 kitabı 2015-04-10 tarihinde yayınlanmıştır. 0 sayfa olarak yayınlanan Hükümdar / Faniler Kitabı -3 kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup MARTI YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Hükümdar / Faniler Kitabı -3 hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Ted Dekker tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Hükümdar / Faniler Kitabı -3 Kitabı Tanıtım Bülteni

MARTI YAYINLARI tarafından kaleme alınmış Hükümdar / Faniler Kitabı -3 kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

- Kendimi bir hükümdar gibi hissetmiyorum. - İşte bu, seni daha iyi bir hükümdar yapacak. İnsanlığın hayatta kalabilmesi için tek umudu olduğuna inanılan Jonathan, eski Hükümdar Saric tarafından öldürülür. Jonathan'ın öğretilerini takip etme kararı veren az sayıdaki Ölümlü kendilerini Hükümdarlar olarak isimlendirir. Onun kanını almayı reddedenler ise Ölümsüzler adını alırlar. Böylece ikiye bölünen topluluk arasında kaotik bir süreç başlar. Jonathan ile Saric'i yüzüstü bırakarak hükümdarlık tahtına oturan Feyn için bu mücadeleyi ortadan kaldırarak yeni bir düzen kurmanın ve dünyayı değiştirmenin zamanı gelmiştir artık… "Faniler Kitabı" üçlemesinin sonuncusu olan Hükümdar'da uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir sona imza atılıyor. "Ted Dekker ve Tosca Lee'nin kusursuz anlatımıyla fantastik öğelerin karışımından, hayal gücünü harekete geçiren olağanüstü bir roman daha..." Library Journal "Fantastik kurgusuna rağmen karakterlerin her biri kusursuz bir gerçekliğe sahip. Bu seriyi okunası kılan sebeplerden biri de işte bu." Booklist "Serinin takipçilerini beklediklerine değecek ve kesinlikle hayal kırıklığına uğratmayacak bir final bekliyor." Publishers Weekly


Hükümdar / Faniler Kitabı -3 Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Hükümdar / Faniler Kitabı -3


Hükümdar / Faniler Kitabı -3 Kitabı İndirme Linkleri


Hükümdar / Faniler Kitabı -3 Pdf İndirme Linkleri

Hükümdar / Faniler Kitabı -3 Yandex Disk Pdf İndir

Hükümdar / Faniler Kitabı -3 Google Drive Pdf İndir


Hükümdar / Faniler Kitabı -3 Epub İndirme Linkleri

Hükümdar / Faniler Kitabı -3 Yandex Disk Ebup İndir

Hükümdar / Faniler Kitabı -3 Google Drive Epub İndir


Hükümdar / Faniler Kitabı -3 Mobi İndirme Linkleri


Hükümdar / Faniler Kitabı -3 Yandex Disk Mobi İndir

Hükümdar / Faniler Kitabı -3 Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Hükümdar / Faniler Kitabı -3 Etiketleri

Hükümdar / Faniler Kitabı -3 kitabı hakkında genel bilgiler, Hükümdar / Faniler Kitabı -3 kitabının yazarı kimdir, Hükümdar / Faniler Kitabı -3 kitabının özeti, Hükümdar / Faniler Kitabı -3 pdf indirme linki, Hükümdar / Faniler Kitabı -3 epub indirme linki, Hükümdar / Faniler Kitabı -3 mobi indirme linki, Hükümdar / Faniler Kitabı -3 kitabını indir, Hükümdar / Faniler Kitabı -3 kitabı tanıtım bülteni, Hükümdar / Faniler Kitabı -3 arka kapak yazısı, Hükümdar / Faniler Kitabı -3 kitabı kaç sayfa, Hükümdar / Faniler Kitabı -3 hangi yayınevi tarafından basıldı, Hükümdar / Faniler Kitabı -3 kitabının türü nedir, Hükümdar / Faniler Kitabı -3 kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU