-->

İroni ve Roman Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


İroni ve Roman Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda İroni ve Roman kitabını inceleyeceğiz. Dr. Abdulhakim Tuğluk tarafından yazılan İroni ve Roman kitabı 2019-05-13 tarihinde yayınlanmıştır. İroni ve Roman kitabı İnceleme türünde yayınlanmış olup EFE AKADEMİ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. İroni ve Roman hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Dr. Abdulhakim Tuğluk tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


İroni ve Roman Kitabı Tanıtım Bülteni

Dr. Abdulhakim Tuğluk tarafından kaleme alınmış İroni ve Roman kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İroni, zevkli olduğu kadar tehlikeli de bir sahadır. Belki de ironi yaptığımızı zannettiğimizde gerçekte çoğu zaman onun ağına düşüyor ve kurbanı oluyoruzdur. Ya da ironiyi sadece iki dudağımızın arasından çıkan zafer narası olarak görmekten öteye gidemeyişimizdir onu teoride böylesine güç olmaya yazgılı kılan. Kierkegaard'ın söylediği gibi "Herkes 'ironi' sözcüğünün geleneksel olarak Sokrates ile bağdaştırıldığını bilir, ama bu demek değildir ki herkes ironinin anlamını bilir." İroniyi güç kılan nedenler onu sorgulamak için daha fazla merak uyandırmaktadır. Türk edebiyatında öteden beri ironik söylemin varlığını biliyoruz. Ta'rîz, istihzâ, tecâhül-i ârif, tevriye, kinâye, hiciv, taşlama, şathiyye söz sanatları ve edebî türler, ironik anlatımın Türk edebiyatıyla birlikte Doğu edebiyatlarında da var olduğunun kanıtıdır. Hiç şüphesiz kavramlara verilen adlar sınıflama ve sınırlama vazifesi görür. Bu nedenle ironinin Latince kökenli bir sözcük olması onu ne Latinceye ne de diğer Batı edebiyatlarına münhasır kılar.


İroni ve Roman Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: İroni ve Roman


İroni ve Roman Kitabı İndirme Linkleri


İroni ve Roman Pdf İndirme Linkleri

İroni ve Roman Yandex Disk Pdf İndir

İroni ve Roman Google Drive Pdf İndir


İroni ve Roman Epub İndirme Linkleri

İroni ve Roman Yandex Disk Ebup İndir

İroni ve Roman Google Drive Epub İndir


İroni ve Roman Mobi İndirme Linkleri


İroni ve Roman Yandex Disk Mobi İndir

İroni ve Roman Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


İroni ve Roman Etiketleri

İroni ve Roman kitabı hakkında genel bilgiler, İroni ve Roman kitabının yazarı kimdir, İroni ve Roman kitabının özeti, İroni ve Roman pdf indirme linki, İroni ve Roman epub indirme linki, İroni ve Roman mobi indirme linki, İroni ve Roman kitabını indir, İroni ve Roman kitabı tanıtım bülteni, İroni ve Roman arka kapak yazısı, İroni ve Roman kitabı kaç sayfa, İroni ve Roman hangi yayınevi tarafından basıldı, İroni ve Roman kitabının türü nedir, İroni ve Roman kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU