-->

Kılıcın Savaşı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Kılıcın Savaşı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Kılıcın Savaşı kitabını inceleyeceğiz. CİNİUS YAYINLARI tarafından yazılan Kılıcın Savaşı kitabı 2019-05-16 tarihinde yayınlanmıştır. 0 sayfa olarak yayınlanan Kılıcın Savaşı kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup CİNİUS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Kılıcın Savaşı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Can Leon Işık tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Kılıcın Savaşı Kitabı Tanıtım Bülteni

CİNİUS YAYINLARI tarafından kaleme alınmış Kılıcın Savaşı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Kimsin sen?" dedi John telaş içinde. "Ben her şeyi gören ama tanrı olmayan, Her yerde istediğini yapabilen ama gerçek olmayan, Raven ve Hall arasındaki taşıyıcıyım." dedi kadın. John tamamen korku, şaşkınlık ve telaş içerisindeydi. Sonra kadın konuşmaya devam etti, "Unutma, bazı şeyler gerçek değildir." dedi ve o an kayboldu.   Can Leon Işık, "Kılıcın Savaşı" ile hiç vakit kaybetmeden -henüz 12 yaşında- edebiyat dünyasına sesini duyuruyor.   Devam edecek…  


Kılıcın Savaşı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Kılıcın Savaşı


Kılıcın Savaşı Kitabı İndirme Linkleri


Kılıcın Savaşı Pdf İndirme Linkleri

Kılıcın Savaşı Yandex Disk Pdf İndir

Kılıcın Savaşı Google Drive Pdf İndir


Kılıcın Savaşı Epub İndirme Linkleri

Kılıcın Savaşı Yandex Disk Ebup İndir

Kılıcın Savaşı Google Drive Epub İndir


Kılıcın Savaşı Mobi İndirme Linkleri


Kılıcın Savaşı Yandex Disk Mobi İndir

Kılıcın Savaşı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Kılıcın Savaşı Etiketleri

Kılıcın Savaşı kitabı hakkında genel bilgiler, Kılıcın Savaşı kitabının yazarı kimdir, Kılıcın Savaşı kitabının özeti, Kılıcın Savaşı pdf indirme linki, Kılıcın Savaşı epub indirme linki, Kılıcın Savaşı mobi indirme linki, Kılıcın Savaşı kitabını indir, Kılıcın Savaşı kitabı tanıtım bülteni, Kılıcın Savaşı arka kapak yazısı, Kılıcın Savaşı kitabı kaç sayfa, Kılıcın Savaşı hangi yayınevi tarafından basıldı, Kılıcın Savaşı kitabının türü nedir, Kılıcın Savaşı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU