-->

Mavi Haplar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mavi Haplar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mavi Haplar kitabını inceleyeceğiz. Frederik Peeters tarafından yazılan Mavi Haplar kitabı 2019-03-25 tarihinde yayınlanmıştır. Mavi Haplar kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup BAOBAB YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mavi Haplar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Frederik Peeters tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mavi Haplar Kitabı Tanıtım Bülteni

Frederik Peeters tarafından kaleme alınmış Mavi Haplar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Günümüz Avrupa çizgi romanının en önemli isimlerinden Frederik Peeters'den duygusal bir aşk hikayesi. Yayınlandığı ülkelerde büyük ilgi gören ve ödüllere layık görülen bu eserde, Peeters incelikli bir dil kullanarak genç bir kadınla tanışmasını ve aşklarını anlatıyor. Bu biraz sıra dışı bir aşk çünkü kadın ve beş yaşındaki oğlu HİV pozitif, oğlan hastalıkla savaşmak için her gün mavi haplar yutmak zorunda. Ama düşününce belki tüm aşklar biraz sıra dışıdır. Kuşku anları ve umut ışıkları arasında yolunu arayan Peeters, gündelik hayatlarını üçüne göre baştan kurgularken kendini de içsel bir sorgulamanın içinde buluyor.   İçten bir tonla ve duygu yüklü çizimlerle, bu otobiyografik eser; yaşama sevinci ve sevmek üzerine, umut etmek üzerine dürüst bir öykü.


Mavi Haplar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mavi Haplar


Mavi Haplar Kitabı İndirme Linkleri


Mavi Haplar Pdf İndirme Linkleri

Mavi Haplar Yandex Disk Pdf İndir

Mavi Haplar Google Drive Pdf İndir


Mavi Haplar Epub İndirme Linkleri

Mavi Haplar Yandex Disk Ebup İndir

Mavi Haplar Google Drive Epub İndir


Mavi Haplar Mobi İndirme Linkleri


Mavi Haplar Yandex Disk Mobi İndir

Mavi Haplar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mavi Haplar Etiketleri

Mavi Haplar kitabı hakkında genel bilgiler, Mavi Haplar kitabının yazarı kimdir, Mavi Haplar kitabının özeti, Mavi Haplar pdf indirme linki, Mavi Haplar epub indirme linki, Mavi Haplar mobi indirme linki, Mavi Haplar kitabını indir, Mavi Haplar kitabı tanıtım bülteni, Mavi Haplar arka kapak yazısı, Mavi Haplar kitabı kaç sayfa, Mavi Haplar hangi yayınevi tarafından basıldı, Mavi Haplar kitabının türü nedir, Mavi Haplar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU