-->

Nietzsche'nin Öpücükleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Nietzsche'nin Öpücükleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Nietzsche'nin Öpücükleri kitabını inceleyeceğiz. Lance Olsen tarafından yazılan Nietzsche'nin Öpücükleri kitabı 2007-03-01 tarihinde yayınlanmıştır. Nietzsche'nin Öpücükleri kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup VERSUS KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Nietzsche'nin Öpücükleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Lance Olsen tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Nietzsche'nin Öpücükleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Lance Olsen tarafından kaleme alınmış Nietzsche'nin Öpücükleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Dünyaca tanınan insanlara dair yazılan her edebi-yat yapıtı bir sığlığa, biçimsiz bir gölgeye dönüşme tehlikesini taşır. Çok bilinen bir öyküyü büyülenerek, büyüleyerek anlatmayı denemek, bir yazar için en büyük meydan okuyuşlardan biridir. Hele "Uçuruma biraz fazla baktığınızda, uçurum da sizin içinize bakmaya başlar" demiş bir adamın en mahremine sokulmak, onu kendi rüyalarının parçalanmışlığından, ruhundaki ve bedenindeki yır-tıklardan seyretmeye kalkışmak, yansımalardan bambaşka bir tarih yaratmak, okura bir kayboluşun izini sürdürmek ve bütün bunları belki de yalnızca 'daha iyi yenilmek' için yapmak düpedüz katıksız bir cesaret ister. Nietzsche'nin Öpücükleri bir kitaptan çok bir yolcu-luk. Lance Olsen ise ağrılı bir denizin karanlık, tekinsiz korsanı. Zamanı ve uzamı, güneşi ve ayı, ufku ve kuşları tepetaklak edip, kendi fırtınasını dipsiz bir arzuyla başlatan yabanıl bir kamaşma. Yapayalnız bir filozofun kalabalıklarını bıçağın ucunda aktaran bir dil ustası. Kulaklarınız ve yüreğiniz uğuldayarak okuyacaksınız.


Nietzsche'nin Öpücükleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Nietzsche'nin Öpücükleri


Nietzsche'nin Öpücükleri Kitabı İndirme Linkleri


Nietzsche'nin Öpücükleri Pdf İndirme Linkleri

Nietzsche'nin Öpücükleri Yandex Disk Pdf İndir

Nietzsche'nin Öpücükleri Google Drive Pdf İndir


Nietzsche'nin Öpücükleri Epub İndirme Linkleri

Nietzsche'nin Öpücükleri Yandex Disk Ebup İndir

Nietzsche'nin Öpücükleri Google Drive Epub İndir


Nietzsche'nin Öpücükleri Mobi İndirme Linkleri


Nietzsche'nin Öpücükleri Yandex Disk Mobi İndir

Nietzsche'nin Öpücükleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Nietzsche'nin Öpücükleri Etiketleri

Nietzsche'nin Öpücükleri kitabı hakkında genel bilgiler, Nietzsche'nin Öpücükleri kitabının yazarı kimdir, Nietzsche'nin Öpücükleri kitabının özeti, Nietzsche'nin Öpücükleri pdf indirme linki, Nietzsche'nin Öpücükleri epub indirme linki, Nietzsche'nin Öpücükleri mobi indirme linki, Nietzsche'nin Öpücükleri kitabını indir, Nietzsche'nin Öpücükleri kitabı tanıtım bülteni, Nietzsche'nin Öpücükleri arka kapak yazısı, Nietzsche'nin Öpücükleri kitabı kaç sayfa, Nietzsche'nin Öpücükleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Nietzsche'nin Öpücükleri kitabının türü nedir, Nietzsche'nin Öpücükleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU