-->

Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı kitabını inceleyeceğiz. ÖZER SAHAF tarafından yazılan Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı kitabı 2016-08-20 tarihinde yayınlanmıştır. 0 sayfa olarak yayınlanan Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı kitabı Çizgi Roman türünde yayınlanmış olup ÖZER SAHAF yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Roberto Altariva tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı Kitabı Tanıtım Bülteni

ÖZER SAHAF tarafından kaleme alınmış Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Kötülükler dâhisi konumundaki Hellingen'in projelerinden biri, yine o şeytani yollarda yürümekte olan Prof. Adolf Verybad'in eline geçmişti. Verybad o karanlık zekâsının kullanarak, ölümsüzlüğü arayan insanoğlunun en çılgınca düşlerini süsleyen bu projeyi geliştirip inanılmaz bir silah haline sokmayı başarır. Üstelik işin içine bir de yapabileceklerinin sınırı olmayan Blake adında uğursuz ve zalim bir silah tüccarı da karışmıştır. Amerika Birleşik Devletleri'ni, hatta dünyanın her yanını alt üst edebilecek bu adamın karşısındaki tek engel de kahramanımız Zagor'du…


Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı


Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı Kitabı İndirme Linkleri


Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı Pdf İndirme Linkleri

Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı Yandex Disk Pdf İndir

Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı Google Drive Pdf İndir


Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı Epub İndirme Linkleri

Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı Yandex Disk Ebup İndir

Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı Google Drive Epub İndir


Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı Mobi İndirme Linkleri


Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı Yandex Disk Mobi İndir

Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı Etiketleri

Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı kitabı hakkında genel bilgiler, Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı kitabının yazarı kimdir, Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı kitabının özeti, Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı pdf indirme linki, Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı epub indirme linki, Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı mobi indirme linki, Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı kitabını indir, Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı kitabı tanıtım bülteni, Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı arka kapak yazısı, Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı kitabı kaç sayfa, Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı hangi yayınevi tarafından basıldı, Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı kitabının türü nedir, Zagor Maxi 13 / Verybad'in Yeni Çılgınlığı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU