-->

Aşk Sarhoşluğunun Sabahı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşk Sarhoşluğunun Sabahı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşk Sarhoşluğunun Sabahı kitabını inceleyeceğiz. Fettane Hacc Seyyid Cevadi tarafından yazılan Aşk Sarhoşluğunun Sabahı kitabı 2018-09-27 tarihinde yayınlanmıştır. Aşk Sarhoşluğunun Sabahı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup KAKNÜS YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşk Sarhoşluğunun Sabahı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Fettane Hacc Seyyid Cevadi tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşk Sarhoşluğunun Sabahı Kitabı Tanıtım Bülteni

Fettane Hacc Seyyid Cevadi tarafından kaleme alınmış Aşk Sarhoşluğunun Sabahı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

90'lı yaşlarındaki Mahbube, henüz 20'li yaşlarındaki yeğenine, acı tatlı anılarıyla hayat hikâyesini anlatmaktadır. Tıpkı genç yeğeni gibi, varlıklı ve asil bir aileden gelen Mahbube, 15'indeyken marangoz çırağı Rahim'e âşık olur. O günlerde evlerine görücü gelen prens ailesinin oğlunun ve kendisini samimi bir aşkla seven kuzeninin evlenme tekliflerini reddeder. Ailesinin karşı çıkmasına rağmen, sevdiği gençle evlenir ve bambaşka bir dünyaya adım atar. Fakat aşkının sarhoşluğu, yeni hayatında yaşadığı acıları dindirmeye yetmez… Yoksulluktan çok, evlendikten sonra kabalaşan kocasıyla kayınvalidesinin kırıcı tutumlarına tahammül etmektir zor olan. İran'da ve Almanya'da on binlerce okuyucunun beğenisini kazanan bu kitap, hangi kültürde olursa olsun, eş seçiminde anne babanın iç güdülerine kulak verilmesini öğütlüyor. Sadece duyguların yönlendirmesiyle bütün yaşamı etkileyecek bir karar almadan önce, durup bir kez daha düşünmeye davet ediyor. Romanın kahramanı Mahbube'yle beraber gülüp ağlıyorsunuz. Acı çekiyor, ümide kapılıyorsunuz. Okurken, "Ben şu anda evde miyim yoksa Tahran'da mıyım?" diye kendi kendime sorduğum anlar oldu. Olayların içindeymişim gibi hissettim. Hatta zaman zaman kitabı bir kenara bırakmak istedim. "Bu kadının yaşadığı acıları okumaya dayanamayacağım" dediğim oldu. Bu kitapta hayat tecrübesi konuşuyor. Aşkın kör ettiği gözlerin açılması, insanın aklının başına gelmesi anlatılıyor. Kitap bittiğinde, odamın her yerine kitabın sihirli etkisi sinmişti. Aynı anda hem hüzünlü hem mutluydum, derin düşüncelere dalıp gittim. Uzun süre Mahbube'yi düşündüm. Ne diyebilirim, müthiş bir kitap. Kalbinizi açarsanız, gözlerinizin açıldığını göreceksiniz. Ve annenizle babanızın, sizi tahmin ettiğinizden çok daha fazla sevdiğini… (Almanca baskı Der Morgen der Trunkhenheit'ın bir okuyucusu.) Gelmiş geçmiş en güzel aşk hikâyelerinin anlatıldığı İran edebiyatından bu defa modern bir aşk hikâyesi. "Çılgın bir tutkuyla alevlenen bir aşkın, mutlu bir evliliğin temelini atması mümkün müdür?" sorusuna cevap aranıyor. Bu roman, Nizâmî'nin Leylâ ile Mecnûn'unda ve Hâfız'ın şiirlerinde hayranlıkla okuduğunuz edebî zenginlikle süslü çünkü aynı gelenekten besleniyor. Özellikle, ulaşılamayan aşkın, aynı anda hem zevk hem de acı verişini tasvir eden bölümleri son derece etkileyici. Binbir Gece Masalları'ndaki hikâye içinde hikâye anlatma geleneğinin bir uzantısı, aynı zamanda modern roman teknikleriyle işlenmiş bir metin. Elinizden bırakamayacağınız, bir günde okuyup bitireceğiniz ama uzun süre aklınızdan çıkaramayacağınız bir roman. (Frankfurter Allgemeine Zeitung, "Rezension: Belleristik", 15 Kasım 2000.)


Aşk Sarhoşluğunun Sabahı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşk Sarhoşluğunun Sabahı


Aşk Sarhoşluğunun Sabahı Kitabı İndirme Linkleri


Aşk Sarhoşluğunun Sabahı Pdf İndirme Linkleri

Aşk Sarhoşluğunun Sabahı Yandex Disk Pdf İndir

Aşk Sarhoşluğunun Sabahı Google Drive Pdf İndir


Aşk Sarhoşluğunun Sabahı Epub İndirme Linkleri

Aşk Sarhoşluğunun Sabahı Yandex Disk Ebup İndir

Aşk Sarhoşluğunun Sabahı Google Drive Epub İndir


Aşk Sarhoşluğunun Sabahı Mobi İndirme Linkleri


Aşk Sarhoşluğunun Sabahı Yandex Disk Mobi İndir

Aşk Sarhoşluğunun Sabahı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşk Sarhoşluğunun Sabahı Etiketleri

Aşk Sarhoşluğunun Sabahı kitabı hakkında genel bilgiler, Aşk Sarhoşluğunun Sabahı kitabının yazarı kimdir, Aşk Sarhoşluğunun Sabahı kitabının özeti, Aşk Sarhoşluğunun Sabahı pdf indirme linki, Aşk Sarhoşluğunun Sabahı epub indirme linki, Aşk Sarhoşluğunun Sabahı mobi indirme linki, Aşk Sarhoşluğunun Sabahı kitabını indir, Aşk Sarhoşluğunun Sabahı kitabı tanıtım bülteni, Aşk Sarhoşluğunun Sabahı arka kapak yazısı, Aşk Sarhoşluğunun Sabahı kitabı kaç sayfa, Aşk Sarhoşluğunun Sabahı hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşk Sarhoşluğunun Sabahı kitabının türü nedir, Aşk Sarhoşluğunun Sabahı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU