-->

Aşk ve Özlem Ansiklopedisi Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşk ve Özlem Ansiklopedisi Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşk ve Özlem Ansiklopedisi kitabını inceleyeceğiz. Hilde Ostby tarafından yazılan Aşk ve Özlem Ansiklopedisi kitabı 2017-09-07 tarihinde yayınlanmıştır. Aşk ve Özlem Ansiklopedisi kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup BEYAZ BAYKUŞ yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşk ve Özlem Ansiklopedisi hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hilde Ostby tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşk ve Özlem Ansiklopedisi Kitabı Tanıtım Bülteni

Hilde Ostby tarafından kaleme alınmış Aşk ve Özlem Ansiklopedisi kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Bir başka satranç ustasına âşık olan ve karşılıklı oynadıkları müsabaka sırasında o kadına karşı hissettiklerini oyun taşlarını hareket ettirirken yaptığı hamlelerle ifade etmeye çalışmış olan dünya şampiyonu bir satranç ustasının hikâyesi yok bu kitapta.     Büyük Okyanus'taki Paskalya Adası'nda bulunan her biri 70 ton ağırlığındaki anıtsal taş heykellerin sayılarının 887 olduğu ve bir erkek tarafından bir kadına aşk ilan etmek için dikilmiş olduğu da yok.         Ortaçağda bir genç kadının marangoz bir gencin dikkatini üzerinde toplayabilmek amacıyla düğmeyi icat etmiş olması da anlatılmıyor.     1928 yılından 1938 yılına kadar yerine ulaştırmak üzere ona teslim edilmiş mektupların arasından aşk mektuplarını seçip ayıklayarak kendisine saklamış olan İsveçli postacının hikâyesi de olabilirdi bu kitapta ama maalesef o da yok.     Aşk ve özleme dair bu hikâyeler yokken siz bir de olanları düşünün.


Aşk ve Özlem Ansiklopedisi Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşk ve Özlem Ansiklopedisi


Aşk ve Özlem Ansiklopedisi Kitabı İndirme Linkleri


Aşk ve Özlem Ansiklopedisi Pdf İndirme Linkleri

Aşk ve Özlem Ansiklopedisi Yandex Disk Pdf İndir

Aşk ve Özlem Ansiklopedisi Google Drive Pdf İndir


Aşk ve Özlem Ansiklopedisi Epub İndirme Linkleri

Aşk ve Özlem Ansiklopedisi Yandex Disk Ebup İndir

Aşk ve Özlem Ansiklopedisi Google Drive Epub İndir


Aşk ve Özlem Ansiklopedisi Mobi İndirme Linkleri


Aşk ve Özlem Ansiklopedisi Yandex Disk Mobi İndir

Aşk ve Özlem Ansiklopedisi Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşk ve Özlem Ansiklopedisi Etiketleri

Aşk ve Özlem Ansiklopedisi kitabı hakkında genel bilgiler, Aşk ve Özlem Ansiklopedisi kitabının yazarı kimdir, Aşk ve Özlem Ansiklopedisi kitabının özeti, Aşk ve Özlem Ansiklopedisi pdf indirme linki, Aşk ve Özlem Ansiklopedisi epub indirme linki, Aşk ve Özlem Ansiklopedisi mobi indirme linki, Aşk ve Özlem Ansiklopedisi kitabını indir, Aşk ve Özlem Ansiklopedisi kitabı tanıtım bülteni, Aşk ve Özlem Ansiklopedisi arka kapak yazısı, Aşk ve Özlem Ansiklopedisi kitabı kaç sayfa, Aşk ve Özlem Ansiklopedisi hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşk ve Özlem Ansiklopedisi kitabının türü nedir, Aşk ve Özlem Ansiklopedisi kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU