-->

Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri kitabını inceleyeceğiz. Hikmet Hükümenoğlu tarafından yazılan Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri kitabı 2018-08-01 tarihinde yayınlanmıştır. Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri kitabı Hikaye (yerli) türünde yayınlanmış olup CAN YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hikmet Hükümenoğlu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Hikmet Hükümenoğlu tarafından kaleme alınmış Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Pasta kutusundan çıkan satırları okumak kadınlar için bir mutluluktu. "Bunları yazarken beni düşündü," diyorlardı içlerinden (öyle olmadığını herkes bilse de) ve değersiz varlıklarına bir değer biçildiğine inanıp mutlu oluyorlardı. Belki de ilk kez var olduklarını hissediyorlardı. Bunu anlamayacak kadar aptal değildim.   Siparişle pasta yapan ve her birinin içine kişiye özel aşk metinleri koyan ama aşka inanmayan Faik Bey, kullandığı Mercedes'e âşık şoför, kırsalda saklanan babası hakkında atlılara ipucu vermemeye çalışan ufak çocuk, iki oğluna arı izleme projesi veren çapkın baba, eski kocasını bir sabah bir kafede, yanında yeni sevgilisiyle görüp işe geç kalan kadın, yabancı bir kadın gazeteciyi sınır kentindeki bombalanmış otel odasında alıkoyan adam…   Hikmet Hükümenoğlu, onu romanlarıyla tanıyan okurunun karşısına bir öykü kitabıyla çıkıyor – Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri. Tuhaf, patolojik, alışılmadık aşk hikâyelerinin yanında bildik durumları da ustalıkla, incelikli bir mizahla, merak duygusunu hep canlı tutarak anlatıyor. İnanıp inanmamak okura kalmış.


Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri


Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri Kitabı İndirme Linkleri


Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri Pdf İndirme Linkleri

Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri Yandex Disk Pdf İndir

Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri Google Drive Pdf İndir


Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri Epub İndirme Linkleri

Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri Yandex Disk Ebup İndir

Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri Google Drive Epub İndir


Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri Mobi İndirme Linkleri


Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri Yandex Disk Mobi İndir

Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri Etiketleri

Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri kitabı hakkında genel bilgiler, Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri kitabının yazarı kimdir, Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri kitabının özeti, Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri pdf indirme linki, Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri epub indirme linki, Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri mobi indirme linki, Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri kitabını indir, Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri kitabı tanıtım bülteni, Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri arka kapak yazısı, Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri kitabı kaç sayfa, Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri kitabının türü nedir, Aşka İnanmayanlar İçin Aşk Öyküleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU