-->

Benim Küçük Gözlerimden Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Benim Küçük Gözlerimden Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Benim Küçük Gözlerimden kitabını inceleyeceğiz. Emilio Ortiz Pulido tarafından yazılan Benim Küçük Gözlerimden kitabı 2018-05-03 tarihinde yayınlanmıştır. Benim Küçük Gözlerimden kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup PORTAKAL KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Benim Küçük Gözlerimden hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Emilio Ortiz Pulido tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Benim Küçük Gözlerimden Kitabı Tanıtım Bülteni

Emilio Ortiz Pulido tarafından kaleme alınmış Benim Küçük Gözlerimden kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Bu kitabı diğerlerinden ayıran noktalardan biri, sevgisini hayvanlara cömertçe verebilenler için yazılmasıdır." Dünyamıza kendi küçük gözlerinden bakıp bize bizi anlatan Cross'un insanların dünyasındaki maceralarının mizahi bir dille anlatıldığı; dostluk, aşk ve mücadelenin eğlenceli hikâyesi… Sıkı bir eğitim almış rehber köpeklerdendi Cross; zeki ve bir o kadar da hayat dolu. Yeni sahibi Mario ise yaşamda yolunu bulmaya çalışan bir gençti. Yolları kesiştiğinde ise ikisinin de hayatı tamamen değişecek; ayrılmaz ikili olacaklardı. Sahibiyle beraber üniversiteye gidecek, tabii "iki ayaklıların" severek içtikleri kahvenin ve kruvasanın tadına bakmak gibi muzipliklerden kendini alamayacak, Mario'nun -o henüz bilmese de- karısıyla tanıştığı o mucizevi âna şahitlik edecek ve ileride çocukları Toni'nin de en yakın arkadaşı olacaktı. Ta ki o hüzünlü son kapıyı çalana kadar… Bu yaramaz ve eleştirmeyi seven karakter; özür dileyebilmek, sevmeyi bilmek, sadık olmak, doğanın önemini unutmamak, engelli insanların da bu hayatta bir söz hakları olduğunu hatırlamak gibi değerleri bize yeniden hatırlatacak. Kitap okuma tutkusu nedeniyle yaşamının ilerleyen günlerinde gözlerini kaybeden ve bir rehber köpekle hayata tutunan yazarımız Emilio Ortiz bize, aslında kendisine hiç de yabancı olmayan bir hikâyeyi anlatıyor.


Benim Küçük Gözlerimden Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Benim Küçük Gözlerimden


Benim Küçük Gözlerimden Kitabı İndirme Linkleri


Benim Küçük Gözlerimden Pdf İndirme Linkleri

Benim Küçük Gözlerimden Yandex Disk Pdf İndir

Benim Küçük Gözlerimden Google Drive Pdf İndir


Benim Küçük Gözlerimden Epub İndirme Linkleri

Benim Küçük Gözlerimden Yandex Disk Ebup İndir

Benim Küçük Gözlerimden Google Drive Epub İndir


Benim Küçük Gözlerimden Mobi İndirme Linkleri


Benim Küçük Gözlerimden Yandex Disk Mobi İndir

Benim Küçük Gözlerimden Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Benim Küçük Gözlerimden Etiketleri

Benim Küçük Gözlerimden kitabı hakkında genel bilgiler, Benim Küçük Gözlerimden kitabının yazarı kimdir, Benim Küçük Gözlerimden kitabının özeti, Benim Küçük Gözlerimden pdf indirme linki, Benim Küçük Gözlerimden epub indirme linki, Benim Küçük Gözlerimden mobi indirme linki, Benim Küçük Gözlerimden kitabını indir, Benim Küçük Gözlerimden kitabı tanıtım bülteni, Benim Küçük Gözlerimden arka kapak yazısı, Benim Küçük Gözlerimden kitabı kaç sayfa, Benim Küçük Gözlerimden hangi yayınevi tarafından basıldı, Benim Küçük Gözlerimden kitabının türü nedir, Benim Küçük Gözlerimden kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU