-->

Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy kitabını inceleyeceğiz. Nafi Atuf Kansu tarafından yazılan Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy kitabı 2016-11-24 tarihinde yayınlanmıştır. Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy kitabı Deneme (yerli) türünde yayınlanmış olup TELGRAFHANE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nafi Atuf Kansu tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy Kitabı Tanıtım Bülteni

Nafi Atuf Kansu tarafından kaleme alınmış Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Osmanlı İmparatorluğu'nun en çalkantılı döneminde, 1910 yılında Mülkiye Mektebi'nden mezuniyetinden itibaren, kaymakam adayı olarak tayin edildiği Edirne'de eğitim dünyası içine giren Nafi Atuf Kansu'nun, Edirne Nimet-i Hürriyet Mektebi Müdüriyeti ile başlayan eğitimcilik serüveni, kimi zaman öğretmen örgütü yönetiminde, kimi zaman kitap ve dergi yayıncılığında, kimi zaman da okul idareciliğinde devam etmiştir. 1920'den sonra Türkiye Cumhuriyeti'nin büyük eğitim devriminde ise önce bürokrat, sonraları da siyasetçi olarak ömrünün hemen hemen tamamını Türk eğitim sisteminin dönüşmesine ve gelişmesine vermiştir.   Nafi Atuf Kansu'nun, 1912 yılında Edirne'de tercüme ederek yayımladığı "Yeni Mektep" kitabı, ardından 1914'te yayımladığı "Froebel"i ve nihayet 1919'da İstanbul'da Darüleytam Tedrisat ve Tefrişat Müdürü iken yayımladığı "Tolstoy-İlkokul Öğretmeni" kitapçıkları, bu çalışmada bir bütün olarak bir araya getirilerek, aslına uygun olarak Osmanlıcadan tercüme edildi ve anlatım dili kısmen sadeleştirilerek, eğitim araştırmacılarına ve okuyucuya sunuldu.   Bu çalışmalara ilaveten Nafi Atuf Kansu'nun 1914 yılında yazdığı "Vatanımın Coğrafyası" adlı coğrafya kitapçığı, Osmanlıcadan orijinal çevirisi ile sadeleştirmeden ve 1948'de kaleme aldığı "Atatürk'ün Hayatı" isimli küçük biyografi çalışması, dönem örnekleri olarak okuyucuya "Ekler" bölümünde sunulmaktadır.


Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy


Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy Kitabı İndirme Linkleri


Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy Pdf İndirme Linkleri

Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy Yandex Disk Pdf İndir

Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy Google Drive Pdf İndir


Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy Epub İndirme Linkleri

Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy Yandex Disk Ebup İndir

Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy Google Drive Epub İndir


Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy Mobi İndirme Linkleri


Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy Yandex Disk Mobi İndir

Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy Etiketleri

Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy kitabı hakkında genel bilgiler, Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy kitabının yazarı kimdir, Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy kitabının özeti, Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy pdf indirme linki, Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy epub indirme linki, Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy mobi indirme linki, Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy kitabını indir, Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy kitabı tanıtım bülteni, Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy arka kapak yazısı, Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy kitabı kaç sayfa, Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy hangi yayınevi tarafından basıldı, Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy kitabının türü nedir, Bir Eğitimcinin Kaleminden Öğretmen Tolstoy kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU