-->

Mektuplar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Mektuplar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Mektuplar kitabını inceleyeceğiz. Hasan Basri Akgiray tarafından yazılan Mektuplar kitabı 2008-05-27 tarihinde yayınlanmıştır. Mektuplar kitabı Mektup türünde yayınlanmış olup SCALA YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Mektuplar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Hasan Basri Akgiray tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Mektuplar Kitabı Tanıtım Bülteni

Hasan Basri Akgiray tarafından kaleme alınmış Mektuplar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

31 Yıl yargıçlık ve savcılık ayrıca 20 yıl da avukatlık yapan eski CHP milletvekili Hasan Basri Akgiray'ın mektupları Scala Yayıncılık'tan yayınlandı. Hasan Basri Akgiray '' Mektuplar''da doksan yıllık yaşamı boyunca edindiği deneyim ve gözlemlerini topluma iletmeyi ve çağımızla çelişen dogmaları irdelemeyi amaçlıyor. Hasan Basri Akgiray'ın Mektuplar dışında, Sancılı Demokrasi, Düşündükçe ve Gereği Düşünüldü adlı yayınlanmış yapıtları bulunmakta.


Mektuplar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Mektuplar


Mektuplar Kitabı İndirme Linkleri


Mektuplar Pdf İndirme Linkleri

Mektuplar Yandex Disk Pdf İndir

Mektuplar Google Drive Pdf İndir


Mektuplar Epub İndirme Linkleri

Mektuplar Yandex Disk Ebup İndir

Mektuplar Google Drive Epub İndir


Mektuplar Mobi İndirme Linkleri


Mektuplar Yandex Disk Mobi İndir

Mektuplar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Mektuplar Etiketleri

Mektuplar kitabı hakkında genel bilgiler, Mektuplar kitabının yazarı kimdir, Mektuplar kitabının özeti, Mektuplar pdf indirme linki, Mektuplar epub indirme linki, Mektuplar mobi indirme linki, Mektuplar kitabını indir, Mektuplar kitabı tanıtım bülteni, Mektuplar arka kapak yazısı, Mektuplar kitabı kaç sayfa, Mektuplar hangi yayınevi tarafından basıldı, Mektuplar kitabının türü nedir, Mektuplar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU