-->

Pelikan Çıkmazı Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Pelikan Çıkmazı Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Pelikan Çıkmazı kitabını inceleyeceğiz. Debbie Macomber tarafından yazılan Pelikan Çıkmazı kitabı 2014-09-02 tarihinde yayınlanmıştır. Pelikan Çıkmazı kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup NOVELLA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Pelikan Çıkmazı hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Debbie Macomber tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Pelikan Çıkmazı Kitabı Tanıtım Bülteni

Debbie Macomber tarafından kaleme alınmış Pelikan Çıkmazı kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Aşkın yolları çıkmaza girdiğinde yüreğin rehberindir... Sevgili Okur, Cedar Cove'da yaşayanların en bilindik özelliklerinden biri, birbirlerinin hayatında ne olup bittiğini sürekli merak etmeleridir. Mesela benim hayatım. Kasabadaki herkes, kocam Zach'le yakın zaman önce boşandığımızı ve yargıç Olivia'nın hiç alışılmadık bir velayet kararı aldığını biliyor. Karara göre, çocuklar Zach'in evi ile benimki arasında gidip gelmeyecek. Evler arasında mekik dokuyan biz olacağız! Ancak daha çok merak edilen olaylardan biri Cedar Cove'daki otelde ölen adamla ilgili. Bir gece yarısı otelin kapısını çalan bu esrarengiz adam kimin nesiydi, buraya ne amaçla gelmişti? Kasabamızın dedektifi Roy McAfee gerçeği ortaya çıkarmakta kararlı. Bunu başarıp başaramayacağını hep birlikte göreceğiz. O halde birbirinden ilginç hayatlarla dolu kasabamıza bir kez daha hoş geldiniz…_ Rosie Cox "Macomber, küçük bir Amerikan kasabasında yaşayan sıradan kadınları o kadar gerçekçi betimliyor ki, bu yeteneğiyle türün ikonu olmayı hak ediyor." Publishers Weekly "Debbie Macomber, etkileyici kadın karakterler yaratma konusunda tam bir usta." The New York Times "Deniz Feneri Yolu ve Gül Ağacı Sokağı'yla başlayan hikâye Pelikan Çıkmazı'yla devam ediyor. Samimi karakterler, sıcacık bir kasaba ortamı, biraz da gizem... Cedar Cove'u ziyaret etmek isteyeceksiniz." Booklist


Pelikan Çıkmazı Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Pelikan Çıkmazı


Pelikan Çıkmazı Kitabı İndirme Linkleri


Pelikan Çıkmazı Pdf İndirme Linkleri

Pelikan Çıkmazı Yandex Disk Pdf İndir

Pelikan Çıkmazı Google Drive Pdf İndir


Pelikan Çıkmazı Epub İndirme Linkleri

Pelikan Çıkmazı Yandex Disk Ebup İndir

Pelikan Çıkmazı Google Drive Epub İndir


Pelikan Çıkmazı Mobi İndirme Linkleri


Pelikan Çıkmazı Yandex Disk Mobi İndir

Pelikan Çıkmazı Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Pelikan Çıkmazı Etiketleri

Pelikan Çıkmazı kitabı hakkında genel bilgiler, Pelikan Çıkmazı kitabının yazarı kimdir, Pelikan Çıkmazı kitabının özeti, Pelikan Çıkmazı pdf indirme linki, Pelikan Çıkmazı epub indirme linki, Pelikan Çıkmazı mobi indirme linki, Pelikan Çıkmazı kitabını indir, Pelikan Çıkmazı kitabı tanıtım bülteni, Pelikan Çıkmazı arka kapak yazısı, Pelikan Çıkmazı kitabı kaç sayfa, Pelikan Çıkmazı hangi yayınevi tarafından basıldı, Pelikan Çıkmazı kitabının türü nedir, Pelikan Çıkmazı kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU