-->

Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur kitabını inceleyeceğiz. tarafından yazılan Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur kitabı 2009-08-18 tarihinde yayınlanmıştır. Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur kitabı Anı (hatırat) türünde yayınlanmış olup TİMAŞ YAYIN GRUBU - KAMPANYA yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur Kitabı Tanıtım Bülteni

tarafından kaleme alınmış Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Nûr-ı aynım Feridun Nâfiz Beyefendi; Bugün sabahleyin masamın başında işle meşgul iken odacı geldi. Elindeki bir paketle mektubu verdi. Üzerindeki yazısından bunun pek sevdiğim bir zâttan geldiğini tahmin ettim. Zarfları açtım, mazrûfu görünce öptüm başıma, yüzüme sürdüm…" Bahariye Mevlevîhanesi son postnişîni Midhat Bahârî, tekkeler kapatılıp, "meydan"lar boşaldıktan sonra derviş Feridun Nafiz Uzluk'la yıllarca mektuplaşır. Bu mektuplar, bir yandan, Şeyh Efendi'nin Mevlevîliğin eski günlerini yâd edip, "Ne zaman gönlüme gelse inanın/Değişir zevke döner âlâmım./Bana en canlı birer hâtıradır/Mevlevîlikte geçen eyyâmım" diyerek, teselli bulduğu bir "meydan" vazifesi görür. Bir yandan da, tekke mensuplarının sıkı takibata uğradığı o yıllarda aktif-siyasî bir direniş göstermek yerine, dervişliği nasıl sürdürebileceklerine dair alternatif bir "meydan" önermektedir: "Ardında eser bırakan, halef bırakmış olur" düsturunca Mevlevîliği kitaplarda, gazetelerde, mecmualarda hasılı matbuatta yaşatmak… Mektuplar adresine ulaşmıştır! Pîr aşkına, Hû.


Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur


Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur Kitabı İndirme Linkleri


Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur Pdf İndirme Linkleri

Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur Yandex Disk Pdf İndir

Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur Google Drive Pdf İndir


Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur Epub İndirme Linkleri

Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur Yandex Disk Ebup İndir

Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur Google Drive Epub İndir


Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur Mobi İndirme Linkleri


Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur Yandex Disk Mobi İndir

Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur Etiketleri

Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur kitabı hakkında genel bilgiler, Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur kitabının yazarı kimdir, Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur kitabının özeti, Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur pdf indirme linki, Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur epub indirme linki, Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur mobi indirme linki, Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur kitabını indir, Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur kitabı tanıtım bülteni, Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur arka kapak yazısı, Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur kitabı kaç sayfa, Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur hangi yayınevi tarafından basıldı, Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur kitabının türü nedir, Pir Aşkına & Midhat Bahari Beytur kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU