-->

Plaza Kızları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Plaza Kızları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Plaza Kızları kitabını inceleyeceğiz. Nazlı Ozan tarafından yazılan Plaza Kızları kitabı 2017-02-27 tarihinde yayınlanmıştır. Plaza Kızları kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup ARUNAS YAYINCILIK yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Plaza Kızları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Nazlı Ozan tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Plaza Kızları Kitabı Tanıtım Bülteni

Nazlı Ozan tarafından kaleme alınmış Plaza Kızları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Bazen işler de kalpler de aynı anda karışır." Tıpkı bu plaza da olduğu gibi! Çekici, güzel ama aşk konusunda oldukça şanssız olan Sezen, her şeye rağmen aşka tüm benliğiyle inanıyor. Hatta öyle ki her gördüğü atı beyaz, her yakışıklıyı da potansiyel prens zannediyor. Bilge ise Sezen'in aksine aşkı hayatından kovmakta kararlı. Ona göre en iyi erkek ölü erkek. Ama kovduğu aşk; tatlı, eğlenceli ve bir o kadar da baş belası olmaya aday Burak ile birlikte hayatına bacadan bile olsa girmeye kararlı. Ve Yağmur… O, güzel olduğu kadar hırslı ve başarılı da. Ama onun durumu bu aralar oldukça karışık. Özenle işlediği hayatı tek bir gece yüzünden berbat oldu ve o, bu durumu ne olursa olsun düzeltmeye kararlı. Yalnız küçük bir sorun var. Yağmur'un elindeki tüm oklar soğuk, ukala ama aynı zamanda oldukça çekici olan Buğrul'u gösteriyor. Buğrul ise kızların tüm planlarına rağmen atılan her oku tersine çeviriyor. Kızlar, erkekler, sarsılmaz dostluklar…Ve tabi ki AŞK!


Plaza Kızları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Plaza Kızları


Plaza Kızları Kitabı İndirme Linkleri


Plaza Kızları Pdf İndirme Linkleri

Plaza Kızları Yandex Disk Pdf İndir

Plaza Kızları Google Drive Pdf İndir


Plaza Kızları Epub İndirme Linkleri

Plaza Kızları Yandex Disk Ebup İndir

Plaza Kızları Google Drive Epub İndir


Plaza Kızları Mobi İndirme Linkleri


Plaza Kızları Yandex Disk Mobi İndir

Plaza Kızları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Plaza Kızları Etiketleri

Plaza Kızları kitabı hakkında genel bilgiler, Plaza Kızları kitabının yazarı kimdir, Plaza Kızları kitabının özeti, Plaza Kızları pdf indirme linki, Plaza Kızları epub indirme linki, Plaza Kızları mobi indirme linki, Plaza Kızları kitabını indir, Plaza Kızları kitabı tanıtım bülteni, Plaza Kızları arka kapak yazısı, Plaza Kızları kitabı kaç sayfa, Plaza Kızları hangi yayınevi tarafından basıldı, Plaza Kızları kitabının türü nedir, Plaza Kızları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU