-->

Romantik Oyun Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Romantik Oyun Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Romantik Oyun kitabını inceleyeceğiz. Elif Yılmaz tarafından yazılan Romantik Oyun kitabı 2015-03-10 tarihinde yayınlanmıştır. Romantik Oyun kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup POSTİGA YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Romantik Oyun hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Elif Yılmaz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Romantik Oyun Kitabı Tanıtım Bülteni

Elif Yılmaz tarafından kaleme alınmış Romantik Oyun kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Aşk… Aşk, benim hastalığımın yan etkisiydi. Benim esas hastalığımın adı romantizmdi ve her şey, romantik bir oyunla başlamıştı." İki arkadaş... Birbirlerini etkilemek için bir oyuna girişirlerse ne olur? Steven ve Tina için her şey eğlenceli bir oyun olarak başladı. Tek amaçları oyunu kazanmaktı. Bu noktaya kadar ortada herhangi bir sorun görünmüyordu. Sorun, rakibini alt etmeye çalışırken birbirlerinden etkilenmeleriyle başlamıştı. İyi olan kazansın mottosuyla başlayan bu oyunda biri diğerinden daha iyiydi. Peki, ilk hangisi aşık olacaktı? Daha doğrusu söz konusu aşksa, ortada kazanan var mıydı? Romantik oyun başlasın! "Her şeyi düzelteceğini bilseydim, sana sadece iki kelime söylerdim."


Romantik Oyun Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Romantik Oyun


Romantik Oyun Kitabı İndirme Linkleri


Romantik Oyun Pdf İndirme Linkleri

Romantik Oyun Yandex Disk Pdf İndir

Romantik Oyun Google Drive Pdf İndir


Romantik Oyun Epub İndirme Linkleri

Romantik Oyun Yandex Disk Ebup İndir

Romantik Oyun Google Drive Epub İndir


Romantik Oyun Mobi İndirme Linkleri


Romantik Oyun Yandex Disk Mobi İndir

Romantik Oyun Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Romantik Oyun Etiketleri

Romantik Oyun kitabı hakkında genel bilgiler, Romantik Oyun kitabının yazarı kimdir, Romantik Oyun kitabının özeti, Romantik Oyun pdf indirme linki, Romantik Oyun epub indirme linki, Romantik Oyun mobi indirme linki, Romantik Oyun kitabını indir, Romantik Oyun kitabı tanıtım bülteni, Romantik Oyun arka kapak yazısı, Romantik Oyun kitabı kaç sayfa, Romantik Oyun hangi yayınevi tarafından basıldı, Romantik Oyun kitabının türü nedir, Romantik Oyun kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU