-->

Safran Satıcısı / Marcella Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Safran Satıcısı / Marcella Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Safran Satıcısı / Marcella kitabını inceleyeceğiz. Helga Glaesener tarafından yazılan Safran Satıcısı / Marcella kitabı 2007-02-27 tarihinde yayınlanmıştır. Safran Satıcısı / Marcella kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup YERDENİZ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Safran Satıcısı / Marcella hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Helga Glaesener tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Safran Satıcısı / Marcella Kitabı Tanıtım Bülteni

Helga Glaesener tarafından kaleme alınmış Safran Satıcısı / Marcella kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Yıl 1326: Papa tarafından verilen, 'yeryüzündeki tüm büyücülerin ortadan kaldırılması' emri Roma Katolik Kilisesinin egemen olduğu tüm bölgelere iletilir. 15. yüzyıla gelindiğinde cadı avı artık kitlesel bir hareket kazanmıştır. Böylece Avrupa ülkelerinde, 19. yüzyılın ortalarına dek sürecek olan amansız bir cadı avı başlatılmış olur... Terier, Yıl 1327: Genç ve güzel bir kadın olan Marcella Bonifaz mürekkep, merhem ve parfüm ticareti yapmaktadır. Kendisine inanılmaz bir fiyata Toskana safranı teklif edildiğinde hayatının fırsatı ayağına gelir. Ancak paha biçilmez malı taşıyan kervan saldırıya uğrar ve soyulur. Soygundan sorumlu tutulan Damian Tristand tutuklanınca, Marcella safranını geri alabilmek için çılgınca bir eyleme kalkışır. "Bu da ne?" Marcella cevap alamayınca celladın kalın bileğine yapıştı. "Öküz gözü ve kılıç otu," dedi cellat. "Sonra da üzerine, dayanabileceği sıcaklıktaki şaraba batırılmış bez." Peki ya çarmıh yağı? İdam edilenlerin kemiklerinden öğütülmüş toz ve beyin zarlarından yapılmış merhemler? Marcella bulanık kırmızı sıvıya baktı. Büyü yoktu. Sadece gerçek ilaçlar... Celladın bileğini bıraktı, "Ona ban otu tohumları verdim" dedi. "İyi ya işte, şimdi yapacaklarımdan zevk bile alacaktır," diye sırıttı adam. Ama öyle olmadı. Cellat, leş gibi kokan sıvıları kazıdığı yaranın üzerine sürerken Richwin, Demian'ın omuzlarını tuttu, Ribaldo da bacaklarının üzerine oturdu. Hepsi kan ter içinde kalmıştı ve cellat sıcak bezi yaranın üzerine yerleştirdiğinde Damian'ı artık tutamıyorlardı. Marcella adamın başını kollarının arasına aldı. Ağlamaktan gözleri kıpkırmızı olmuştu. Ağlıyordu çünkü kendisini çaresiz hissediyordu. Damian için, Jackob için, kendisi için... Her şey için ağlıyordu...


Safran Satıcısı / Marcella Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Safran Satıcısı / Marcella


Safran Satıcısı / Marcella Kitabı İndirme Linkleri


Safran Satıcısı / Marcella Pdf İndirme Linkleri

Safran Satıcısı / Marcella Yandex Disk Pdf İndir

Safran Satıcısı / Marcella Google Drive Pdf İndir


Safran Satıcısı / Marcella Epub İndirme Linkleri

Safran Satıcısı / Marcella Yandex Disk Ebup İndir

Safran Satıcısı / Marcella Google Drive Epub İndir


Safran Satıcısı / Marcella Mobi İndirme Linkleri


Safran Satıcısı / Marcella Yandex Disk Mobi İndir

Safran Satıcısı / Marcella Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Safran Satıcısı / Marcella Etiketleri

Safran Satıcısı / Marcella kitabı hakkında genel bilgiler, Safran Satıcısı / Marcella kitabının yazarı kimdir, Safran Satıcısı / Marcella kitabının özeti, Safran Satıcısı / Marcella pdf indirme linki, Safran Satıcısı / Marcella epub indirme linki, Safran Satıcısı / Marcella mobi indirme linki, Safran Satıcısı / Marcella kitabını indir, Safran Satıcısı / Marcella kitabı tanıtım bülteni, Safran Satıcısı / Marcella arka kapak yazısı, Safran Satıcısı / Marcella kitabı kaç sayfa, Safran Satıcısı / Marcella hangi yayınevi tarafından basıldı, Safran Satıcısı / Marcella kitabının türü nedir, Safran Satıcısı / Marcella kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU