-->

Süper İyi Günler Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Süper İyi Günler Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Süper İyi Günler kitabını inceleyeceğiz. Mark Haddon tarafından yazılan Süper İyi Günler kitabı 2019-06-15 tarihinde yayınlanmıştır. Süper İyi Günler kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Süper İyi Günler hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Mark Haddon tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Süper İyi Günler Kitabı Tanıtım Bülteni

Mark Haddon tarafından kaleme alınmış Süper İyi Günler kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

İnsanlar kafamı karıştırıyor. Bunun iki temel nedeni var. İlk neden, insanların hiç kelime kullanmadan bir sürü şey söylemeleri. Siobham, tek kaşını kaldırmanın bir sürü anlama gelebileceğini söylüyor. Bu ifade "Seninle seks yapmak istiyorum." anlamına gelebilirmiş, ayrıca "Biraz önce söylediğim şeyin aptalca olduğunu düşünüyorum." demek de olabilirmiş. Bu komik bir kitap olmayacak. Espri yapmasını bilmiyorum çünkü onları anlamıyorum. Esrarengiz bir cinayet ve bu cinayeti aydınlatmaya çalışan, dünyanın en dikkatli dedektifi: Christopher John Francis Boone. 15 yaşındaki dedektifimiz, yaşadığı sokaktan öteye tek başına hiç gitmemiş ama astronot olmak istiyor, dünya üzerindeki bütün ülkeleri ve onların başkentlerini sayabiliyor bir de 7.507'ye kadar bütün asal sayıları... İngiltere'de yayımlandığı günden itibaren satış rekorları kıran ve bugüne kadar 15 dile çevrilerek 32 ülkede okuyucuyla buluşan Süper İyi Günler sizin de favoriniz olacak. Başından sonuna kadar sürükleyici bir tema çerçevesinde yazılmış olması nedeniyle benzerlerinden farklı olan bu kitabın otizm gibi anlaşılması çok zor ve ciddi bir sorunla karşı karşıya kalan ailelerin çocukların daha iyi anlamalarında büyük fayda sağlayacağına inanıyorum. - Prof. Dr. Barış Korkmaz-  


Süper İyi Günler Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Süper İyi Günler


Süper İyi Günler Kitabı İndirme Linkleri


Süper İyi Günler Pdf İndirme Linkleri

Süper İyi Günler Yandex Disk Pdf İndir

Süper İyi Günler Google Drive Pdf İndir


Süper İyi Günler Epub İndirme Linkleri

Süper İyi Günler Yandex Disk Ebup İndir

Süper İyi Günler Google Drive Epub İndir


Süper İyi Günler Mobi İndirme Linkleri


Süper İyi Günler Yandex Disk Mobi İndir

Süper İyi Günler Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Süper İyi Günler Etiketleri

Süper İyi Günler kitabı hakkında genel bilgiler, Süper İyi Günler kitabının yazarı kimdir, Süper İyi Günler kitabının özeti, Süper İyi Günler pdf indirme linki, Süper İyi Günler epub indirme linki, Süper İyi Günler mobi indirme linki, Süper İyi Günler kitabını indir, Süper İyi Günler kitabı tanıtım bülteni, Süper İyi Günler arka kapak yazısı, Süper İyi Günler kitabı kaç sayfa, Süper İyi Günler hangi yayınevi tarafından basıldı, Süper İyi Günler kitabının türü nedir, Süper İyi Günler kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU