-->

Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar kitabını inceleyeceğiz. tarafından yazılan Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar kitabı 2018-02-16 tarihinde yayınlanmıştır. Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar kitabı Biyografi-Otobiyografi türünde yayınlanmış olup AKÇAĞ YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar Kitabı Tanıtım Bülteni

tarafından kaleme alınmış Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Türkler ve Türk dili ile ilgili çalışmaların tarihi oldukça eskidir. Ancak kurumsal anlamda dünyada ilk "Türkoloji Kürsüsü" 1795'te Paris'te kurulan "Ecole des Languages Orientales Vivantes"ta açılmıştır. İlk bağımsız Türkoloji Kürsüsü ise 1870 yılında Macaristan'da kurulmuştur. Daha sonra Rusya ve Almanya başta olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde Türkoloji bölümleri açılmış, Doğubilimi enstitüleri veya Doğubilimi fakülteleri içinde Türklük bilimi alanında önemli çalışmalar yapılmıştır. Bu çalışmalar bugün de devam etmektedir. Türk dili ile ilgili çok önemli buluş, yayın ve çalışmaların ilkleri hep bu yabancı Türkologlara aittir. Örneğin, Orhun Yazıtları'nı ilk çözenler V. Thomsen adlı Danimarkalı bir bilgin (1893) ile Alman asıllı Rus bilgini W. Radloff'tur. Eski Uygur yazmalarını Turfan bölgesinde kazı yapan Alman araştırmacılar bulmuş ve ilk çalışmaları onlar yapmıştır. Türk lehçelerinin ilk sözlüğünü Radloff hazırlamış, Türkiye Türkçesinin ilk bilimsel gramerini ise Fransız Türkologu Jean Deny yazmıştır… Dolayısıyla Türk dili araştırmalarının tarihini bilen herkes, yabancı Türkologlara, Türkçeye gönül veren bu uzaktaki yakınlarımıza çok şey borçlu olduğumuzu bilir. Bu kitapta, 21 ayrı ülkeden 45 yabancı Türkoloğun Türkçe ile ilgili çalışmaları bağlamında Türk dili araştırmalarına yaptıkları katkılar değerlendirilmektedir


Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar


Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar Kitabı İndirme Linkleri


Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar Pdf İndirme Linkleri

Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar Yandex Disk Pdf İndir

Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar Google Drive Pdf İndir


Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar Epub İndirme Linkleri

Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar Yandex Disk Ebup İndir

Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar Google Drive Epub İndir


Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar Mobi İndirme Linkleri


Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar Yandex Disk Mobi İndir

Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar Etiketleri

Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar kitabı hakkında genel bilgiler, Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar kitabının yazarı kimdir, Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar kitabının özeti, Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar pdf indirme linki, Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar epub indirme linki, Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar mobi indirme linki, Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar kitabını indir, Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar kitabı tanıtım bülteni, Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar arka kapak yazısı, Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar kitabı kaç sayfa, Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar hangi yayınevi tarafından basıldı, Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar kitabının türü nedir, Türk Diline Gönül Verenler & Yabancı Türkologlar kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU