-->

Veresiye Cinayet Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Veresiye Cinayet Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Veresiye Cinayet kitabını inceleyeceğiz. Abdullah Yılmaz tarafından yazılan Veresiye Cinayet kitabı 2016-11-10 tarihinde yayınlanmıştır. Veresiye Cinayet kitabı Roman (yerli) türünde yayınlanmış olup BELGE YAYINLARI yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Veresiye Cinayet hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Abdullah Yılmaz tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Veresiye Cinayet Kitabı Tanıtım Bülteni

Abdullah Yılmaz tarafından kaleme alınmış Veresiye Cinayet kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

"Size, küçüklüğümde işlediğim bir cinayeti anlatayım. Gene bir gün böyle sonbahardı. Anam bana dedi ki, Oğlum İslam, senin bu mübarek adına kurban olayım, bu şerefsiz bana çok dolanıyor. Beni çok rahatsız ediyor. Kırmızı entari, fistan, kazak giyemiyorum bu şerefsizin yüzünden. Fırsat kolluyor, yakalasa bana bir şey yapacak. Bu şerefsizi kandırıp eve sokayım. Birlikte yakalayalım. Boğazına bin..." Neyse, o günü sabahın olmasını dört gözle bekledim. Sonunda anam kırmızılar giyerek alavere dalavere şerefsizi kandırdı. Aman oğlum dedi, bu şerefsizin tekidir. Elimizden kaçarsa ne yaparız? Kaçamaz dedim. Neyse, sabah oldu. Anam, şerefsizi kandırıp eve soktu. Bir punduna getirip yakaladık. Bıçağı bir salladım, boğaz yarıya kadar gitti. Bu altımda çabaladı, çırpındı. Elimden çıksa öyle bir kaçacak ki kimse yakalayamayacak. Bende şerefsizi kaçıracak göz var mı hiç? Kelleyi gövdesinden ayırıp bir kenara koydum. Anam yanıma gelip derinden bir oh çekti. Alnımdan öptü. Benim aslan oğlum!"


Veresiye Cinayet Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Veresiye Cinayet


Veresiye Cinayet Kitabı İndirme Linkleri


Veresiye Cinayet Pdf İndirme Linkleri

Veresiye Cinayet Yandex Disk Pdf İndir

Veresiye Cinayet Google Drive Pdf İndir


Veresiye Cinayet Epub İndirme Linkleri

Veresiye Cinayet Yandex Disk Ebup İndir

Veresiye Cinayet Google Drive Epub İndir


Veresiye Cinayet Mobi İndirme Linkleri


Veresiye Cinayet Yandex Disk Mobi İndir

Veresiye Cinayet Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Veresiye Cinayet Etiketleri

Veresiye Cinayet kitabı hakkında genel bilgiler, Veresiye Cinayet kitabının yazarı kimdir, Veresiye Cinayet kitabının özeti, Veresiye Cinayet pdf indirme linki, Veresiye Cinayet epub indirme linki, Veresiye Cinayet mobi indirme linki, Veresiye Cinayet kitabını indir, Veresiye Cinayet kitabı tanıtım bülteni, Veresiye Cinayet arka kapak yazısı, Veresiye Cinayet kitabı kaç sayfa, Veresiye Cinayet hangi yayınevi tarafından basıldı, Veresiye Cinayet kitabının türü nedir, Veresiye Cinayet kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU