-->

Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları kitabını inceleyeceğiz. Metin Yurdagül tarafından yazılan Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları kitabı 2019-05-28 tarihinde yayınlanmıştır. Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları kitabı Biyografi-Otobiyografi türünde yayınlanmış olup THE KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Metin Yurdagül tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları Kitabı Tanıtım Bülteni

Metin Yurdagül tarafından kaleme alınmış Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Metin Yurdagül, Henkel Turyağ'da yirmi beş yılı aşkın süreyle çeşitli görevlerde bulunduktan sonra, 1992'de Ülker Grubu'na katılarak Besler Yağ ve Margarin Fabrikasını kurdu. Besler Genel Müdürlüğünü takiben Ülker Grubu'nun çeşitli şirketlerinde genel müdürlük, icra kurulu üyeliği, gıda grubu başkanlığı ve yedi yıl süreyle de Grup sözcülüğü görevlerinde bulundu. Halen, gıda sektörünün güçlü derneklerinden Mutfak Ürünleri ve Margarin Sanayicileri Derneği'nin Başkanı olarak gıda endüstrisinde bilgi kirliliği ile mücadelede aktif rol alan Metin Yurdagül, Yağcılıkta 52 Yıl kitabında yöneticiliğin, pazarlamanın, iletişimin, mutlu bir aileye sahip olmanın ve insan ilişkilerinin inceliklerini anlatıyor.   Metin Yurdagül'ün her biri aslında ayrı uzmanlık isteyen alanlarda başarı sağlamasının nedeni, bence kendisini sürekli gelişmeye, değişmeye, öğrenmeye ve çalışmaya adamasıdır -ki bu az bulunan bir niteliktir-. Bu nedenle ifade etmek isterim ki, kendisi yöneticilik hayatımda çalıştığım en iyi profesyonellerden biri oldu. -Murat Ülker / Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Metin Yurdagül, Ülker Grubu sözcüsü olduğu dönemde PR (halkla ilişkiler) sektörüne örnek olacak rol oynadı...  -Vahap Munyar / Gazeteci, Yazar Metin Yurdagül ismi benim için çok özeldir, güvendir, saygıdır, beyefendiliktir, mütevazılıktır... Gıda perakendeciliğinde, yağ sektöründe margarin denildiğinde akla gelen ilk isimlerdendir Metin Yurdagül... Yıllarca sektöre yön vermiş bir isimdir.  -Melda Yücel / Gazeteci, Sunucu Metin Yurdagül'ü 2003 yılının bir Şubat sabahında, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde sıcacık bir selamla tanıdım. Yanında eşi Betül Hanım; janti spor kıyafetleri ile kalabalık bir gazeteci topluluğu karşısında Türkiye'nin en köklü markalarından birini, Ülker'i temsil ediyordu... Aktif gazeteciliği bırakana kadar pek çok vesileyle Metin Yurdagül ile bir arada olduk. Her şeyden evvel gıda sektörüne dair hangi bilgiye ihtiyaç duysak muhakkak danıştık, çok yakın ilgisiyle karşılaştık. Müthiş zekâsı, ironi gücü ve insanı hayrete düşüren hafızası ile hep yaştan bağımsız bir dostluk, karşılıksız sevgi, cömertçe paylaşılan büyük bir yaşam tecrübesi sundu bana... -Nurten Yalçın Erüs / İletişim Stratejisti, Yazılı İşler-Kurucu


Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları


Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları Kitabı İndirme Linkleri


Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları Pdf İndirme Linkleri

Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları Yandex Disk Pdf İndir

Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları Google Drive Pdf İndir


Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları Epub İndirme Linkleri

Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları Yandex Disk Ebup İndir

Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları Google Drive Epub İndir


Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları Mobi İndirme Linkleri


Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları Yandex Disk Mobi İndir

Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları Etiketleri

Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları kitabı hakkında genel bilgiler, Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları kitabının yazarı kimdir, Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları kitabının özeti, Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları pdf indirme linki, Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları epub indirme linki, Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları mobi indirme linki, Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları kitabını indir, Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları kitabı tanıtım bülteni, Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları arka kapak yazısı, Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları kitabı kaç sayfa, Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları hangi yayınevi tarafından basıldı, Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları kitabının türü nedir, Yağcılıkta 52 Yıl & Bir Profesyonelin Başarılarla Dolu Mutlu Hayatının Sırları kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU