-->

Yaşamın Denklemleri Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yaşamın Denklemleri Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yaşamın Denklemleri kitabını inceleyeceğiz. Simon Morden tarafından yazılan Yaşamın Denklemleri kitabı 2013-02-13 tarihinde yayınlanmıştır. Yaşamın Denklemleri kitabı Roman (çeviri) türünde yayınlanmış olup HYPERION KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yaşamın Denklemleri hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Simon Morden tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yaşamın Denklemleri Kitabı Tanıtım Bülteni

Simon Morden tarafından kaleme alınmış Yaşamın Denklemleri kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Petrovitch bir hayatta kalma ustası. St. Petersburg'da nükleer serpintiden kurtulup İngiltere'de kalmış son kent olan Londra Metrozone'da saklanır. Bu kadar uzun süre yaşamasının nedeni, onun bir kural ve mantık adamı olması. Örneğin: Başkalarının işine burnunu sokmak: kötü fikirdir. Ama bir kadının kaçırılması işi önüne çıkıverince, hiç düşünmeden hareket eder. Kendini engellemeye girişmeyi düşünene kadar, Londra'daki en tehlikeli adamın kızını kurtarmıştır bile. Açıkçası, kızı kurtarmak: başkalarının işine burnunu sokmaktır. Artık Petrovitch'in yaşamının denklemi gittikçe daha karmaşık bir hal alacaktır.


Yaşamın Denklemleri Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yaşamın Denklemleri


Yaşamın Denklemleri Kitabı İndirme Linkleri


Yaşamın Denklemleri Pdf İndirme Linkleri

Yaşamın Denklemleri Yandex Disk Pdf İndir

Yaşamın Denklemleri Google Drive Pdf İndir


Yaşamın Denklemleri Epub İndirme Linkleri

Yaşamın Denklemleri Yandex Disk Ebup İndir

Yaşamın Denklemleri Google Drive Epub İndir


Yaşamın Denklemleri Mobi İndirme Linkleri


Yaşamın Denklemleri Yandex Disk Mobi İndir

Yaşamın Denklemleri Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yaşamın Denklemleri Etiketleri

Yaşamın Denklemleri kitabı hakkında genel bilgiler, Yaşamın Denklemleri kitabının yazarı kimdir, Yaşamın Denklemleri kitabının özeti, Yaşamın Denklemleri pdf indirme linki, Yaşamın Denklemleri epub indirme linki, Yaşamın Denklemleri mobi indirme linki, Yaşamın Denklemleri kitabını indir, Yaşamın Denklemleri kitabı tanıtım bülteni, Yaşamın Denklemleri arka kapak yazısı, Yaşamın Denklemleri kitabı kaç sayfa, Yaşamın Denklemleri hangi yayınevi tarafından basıldı, Yaşamın Denklemleri kitabının türü nedir, Yaşamın Denklemleri kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU