-->

Yedi Eksi Bir Kitabını Pdf, Epub, Mobi İndir


Yedi Eksi Bir Kitabı Hakkındaki Genel Bilgiler

Bu yazımızda Yedi Eksi Bir kitabını inceleyeceğiz. Arne Dahl tarafından yazılan Yedi Eksi Bir kitabı 2017-10-20 tarihinde yayınlanmıştır. Yedi Eksi Bir kitabı Polisiye türünde yayınlanmış olup HEP KİTAP yayınevi tarafından okurlara sunulmuştur. Yedi Eksi Bir hakkında değineceğimiz bilgiler bu kadar olup tanıtım bülteni ve pdf, epub ve mobi indirme linklerin aşağıda bulabilirsiniz. Ayrıca Arne Dahl tarafından yazılan diğer kitaplara sitemizin arama kısmından arayarak ulaşabilirsiniz.


Yedi Eksi Bir Kitabı Tanıtım Bülteni

Arne Dahl tarafından kaleme alınmış Yedi Eksi Bir kitabının online kitap mağazalarında yer tanıtım bülteni veya arka kapak yazısı aşağıdaki şekildedir.

Her suç mahallinde çıplak gözle görülmesi imkânsız küçük bir dişli çark gizli. Şifreyi sadece Dedektif Sam Berger'in çözeceğini bilen biri ona mesaj gönderiyor.   On beş yaşında başka bir kız daha arkasında hiçbir iz bırakmadan kaybolunca, Sam bir seri katille karşı karşıya olduklarını anlıyor, ama amirlerini buna ikna etmesi neredeyse imkânsız. Son kurbanı bulmaya çalışırken bir yandan da kendi şeytanlarıyla mücadele etmek zorunda olan Sam, katilin karanlık mesajını bir an evvel çözemezse her şey için çok geç olacak.   Uluslararası çok satan romanların yazarı Arne Dahl'dan yeni bir seri!.. Ve serinin ilk kitabı: Yedi Eksi Bir. Kesinlikle öngöremeyeceğiniz dönemeçleriyle soluğunuzu kesecek, polisiye tutkunuzu pekiştirecek.


Yedi Eksi Bir Kitabı Satın Alma Linkleri

Kitap Yurdu: Yedi Eksi Bir


Yedi Eksi Bir Kitabı İndirme Linkleri


Yedi Eksi Bir Pdf İndirme Linkleri

Yedi Eksi Bir Yandex Disk Pdf İndir

Yedi Eksi Bir Google Drive Pdf İndir


Yedi Eksi Bir Epub İndirme Linkleri

Yedi Eksi Bir Yandex Disk Ebup İndir

Yedi Eksi Bir Google Drive Epub İndir


Yedi Eksi Bir Mobi İndirme Linkleri


Yedi Eksi Bir Yandex Disk Mobi İndir

Yedi Eksi Bir Google Drive Mobi İndir


Not: Kitaplar tanıtım amaçlı olup hiç biri sitemizde barındırılmamaktadır. Bu kitapları indiren kişilerin 24 saat içerisinde bu içerikleri silip kesinlikle dağıtmaması gerekmektedir. Silinmiş veya telif hakkından dolayı kaldırılmış kitapların yerine otomatik olarak tavsiye kitabımız olan Cuma Bozkurt – Dua Gibi Sev kitabı eklenmektedir, bu nedenle indirdiğiniz kitap yerine bu kitabın karşınıza çıkması sizi şaşırtmasın. Tavsiye olarak Dua Gibi Sev kitabının kullanılmasının nedeni şöyledir: Yazar https://www.instagram.com/cumabozkurtresmi/ hesabını takip eden kişilerin kitabını indirmesine izin vermiştir.


Yedi Eksi Bir Etiketleri

Yedi Eksi Bir kitabı hakkında genel bilgiler, Yedi Eksi Bir kitabının yazarı kimdir, Yedi Eksi Bir kitabının özeti, Yedi Eksi Bir pdf indirme linki, Yedi Eksi Bir epub indirme linki, Yedi Eksi Bir mobi indirme linki, Yedi Eksi Bir kitabını indir, Yedi Eksi Bir kitabı tanıtım bülteni, Yedi Eksi Bir arka kapak yazısı, Yedi Eksi Bir kitabı kaç sayfa, Yedi Eksi Bir hangi yayınevi tarafından basıldı, Yedi Eksi Bir kitabının türü nedir, Yedi Eksi Bir kitabı kime aittir.


0 Yorum :

Yorum Gönder

Adsense Reklam (Yayın Üstü)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

Adsense Reklam (Yayın Ortası)

 2022 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir

Adsense Reklam (Yayın Altı)

 2023 Linkleri Yenilendi!

PDF İndir - EPUB İndir - MOBİ İndir


DİĞER KİTAPLARI İNCELE

KİTAP SÖZLERİ / YORUMLARI OKU